Χαμός σε live του Snik: Μπουνιές, ιπτάμενα ποτήρια και τραυματίες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμός σε live του Snik: Μπουνιές, ιπτάμενα ποτήρια και τραυματίες

Viral έγινε ο ράπερ Snik αλλά όχι λόγω της μουσικής του
Πιο αναλυτικά σε live του τράπερ σημειώθηκαν εκτεταμμένα επεισόδια, με τα βίντεο που δείχνουν τον χαμό που επικράτησε να κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Μπουνιές, καρεκλιές, ιπτάμενα ποτήρια και τραυματίες πρωτοστάτησαν στη συναυλία του τράπερ, με τον Snik, όπως θα δείτε και στα βίντεο, να  ξεχωρίζει στο πλήθος σε μία συναυλία που μετετράπηκε σε ρινγκ.

Τα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media, δείχνουν τη στιγμή που ο Snik πήδηξε από τη σκηνή προς το κοινό όπου ήδη είχε αρχίσει να υπάρχει ένταση. Τότε, άρχισε να πέφτει ξύλο και ο κόσμος που ήταν εκεί χωρίστηκε σε δύο «στρατόπεδα». Η μία ήταν με το μέρος του γνωστού τράπερ και η άλλη μίας παρέας πελατών.

Έπεσαν μπουνιές, κλωτσιές, ενώ κάποιος είχε πάρει μία καρέκλα για να χτυπήσει κάποιον άλλο. Μάλιστα, στον αέρα άρχισαν να «πετάνε» και ποτήρια, τα οποία τραυμάτισαν τουλάχιστον ένα άτομο, το πρόσωπο του οποίου γέμισε αίματα.

Όσο για τους λόγους που συνέβησαν τα έκτροπα, φημολογείται ότι θαμώνας έβρισε χυδαία τον Snik κάνοντας αναφορά στον Light με τον οποίο είχαν γίνει επεισόδια στα Mad Video Music Awards.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr