Χάος σε 5ήμερη εκδρομή μαθητών: Έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα από δωμάτια, βρέθηκαν ναρκωτικά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χάος σε 5ήμερη εκδρομή μαθητών: Έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα από δωμάτια, βρέθηκαν ναρκωτικά

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν σε πενταήμερη σχολική εκδρομή μαθητών από τη Θεσσαλονίκη, η οποία τερματίστηκε πρόωρα.

Η εκδρομή στιγματίστηκε από κλοπές αλλά και από εντοπισμό ναρκωτικών, στη διάρκεια των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, η πενταήμερη των μαθητών λυκείου από την Ανατολική Θεσσαλονίκη ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη (20/2) με προορισμό την Αλεξανδρούπολη, με τους μαθητές να εγκαθίστανται σε ξενοδοχείο της πόλης.

Κλοπές σε δωμάτια μαθητριών -Έλειπαν μετρητά και κοσμήματα

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης, όταν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι μαθητές, χωρισμένοι σε γκρουπ, πήγαν σε ταβέρνα για φαγητό. Με την επιστροφή τους, κάποιες μαθήτριες διαπίστωσαν πως έλειπαν από τα δωμάτιά τους μετρητά και αντικείμενα.

Δημιουργήθηκε τεράστια αναστάτωση και όλο το σχολείο συγκεντρώθηκε στη reception του ξενοδοχείου, όπου αποφασίστηκε να ενημερωθεί άμεσα η Αστυνομία.

Όπως αποδείχθηκε, ο δράστης ή οι δράστες μπήκαν σε τρία δωμάτια αρπάζοντας συνολικά δύο σταυρούς αξίας, αλλά και πολλά μετρητά, με τους αστυνομικούς να παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα από τα δωμάτια, αλλά και καταθέσεις από μαθητές, προκειμένου να εντοπίσουν τους υπαιτίους.

Βρέθηκαν ναρκωτικά κρυμμένα από μαθητές στο ξενοδοχείο

Τα ευτράπελα όμως της σχολικής εκδρομής δεν τελείωσαν εδώ, καθώς οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της κλοπής είχαν και άλλα ευρήματα.

Εξετάζοντας τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, οι αστυνομικοί εντόπισαν μαθητές να κρύβουν κάτι στην αυλή του ξενοδοχείου και στην έρευνα που έγινε στο σημείο βρέθηκε ποσότητα ινδικής κάνναβης.

Ο εντοπισμός των ναρκωτικών ανάγκασε τους αστυνομικούς να επεκτείνουν τις έρευνες και στα δωμάτια, με σκύλο που είναι ειδικά εκπαιδευμένος για τον σκοπό αυτόν, και όπως αποδείχθηκε βρέθηκε ποσότητα ινδικής κάνναβης και σε δωμάτιο στο οποίο διέμεναν μαθητές.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες των GR Times, στην υπόθεση με τα ναρκωτικά εμπλέκονται συνολικά τέσσερις μαθητές -δύο αγόρια και δύο κορίτσια-, που οδηγήθηκαν στο Τμήμα για περίπου επτά ώρες και εις βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. Με εντολή εισαγγελέα ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

Επέστρεψαν μία ημέρα νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη οι μαθητές

Ύστερα από όλα όσα προηγήθηκαν, η σχολική εκδρομή τερματίστηκε μία ημέρα νωρίτερα, με τους μαθητές να επιστρέφουν την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και το σχολείο να είναι σε γενικό αναβρασμό, ακυρώνοντας μέχρι νεωτέρας όλες τις εκδρομές όλων των τάξεων.

Όσον αφορά τις κλοπές από τα δωμάτια, τέλος, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται και εξετάζονται πολλά ενδεχόμενα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr