Έρχεται η κακοκαιρία «Λέανδρος»: Με «πολικές» θερμοκρασίες και δύο κύματα χιονοπτώσεων – Τι δείχνει ο δορυφόρος για την Εύβοια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεται η κακοκαιρία «Λέανδρος»: Με «πολικές» θερμοκρασίες και δύο κύματα χιονοπτώσεων – Τι δείχνει ο δορυφόρος για την Εύβοια

Τα χιόνια θα χτυπήσουν κατά κύριο λόγω την Κυριακή την Εύβοια 

Την Κυριακή φαίνεται πως έρχονται τα πρώτα χιόνια στην Αττική σύμφωνα με την εφαρμογή windy, ενώ σε εξέλιξη είναι κακοκαιρία που σαρώνει περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με την εφαρμογή windy, που δείχνει πως κινείται το βαρομετρικό χαμηλό στη χώρα μας, τα χιόνια, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία θα φτάσουν στην Αττική την Κυριακή.

Όπως βλέπετε στην παρακάτω στην φωτογραφία, τα χιόνια θα χτυπήσουν κατά κύριο λόγω την Κυριακή την Εύβοια αλλά και τις ανατολικές ακτές της Αττικής, όπως Πόρτο Ράφτη, Αρτέμιδα, Μαραθώνα. Τα χιόνια θα φτάσουν όμως και στο κέντρο της Αθήνας.

Τέλος αναμένεται ραγδαία βουτιά της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες με πολλές περιοχές της Αττικής να φτάνουν στους 0 βαθμούς Κελσίου.
Μισό μέτρο χιόνι σε Μαραθώνα, Ραφήνα, Λούτσα, Πόρτο Ράφτη

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εξέλιξη της κακοκαιρίας τις επόμενες μέρες στη χώρα μας, καθώς και σε ποιες περιοχές θα χιονίσει τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr