Χιόνια στην Εύβοια: Απελπισμένοι κάτοικοι χωρίς φως και θέρμανση για μια μέρα
Ειδησεις ευβοια

Χιόνια στην Εύβοια: Απελπισμένοι κάτοικοι χωρίς φως και θέρμανση για μια μέρα

Εκτός των προβλημάτων στις μετακινήσεις, αρκετές είναι οι περιοχές της Εύβοια που βρίσκονται αντιμέτωπες και με τις διακοπές ρεύματος λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα.

Η σφοδρή χιονόπτωση της Κυριακής δημιούργησε και πάλι προβλήματα στην ηλεκτροδότηση κάποιων περιοχών στην Εύβοια.

Συγκεκριμένα από χθες στις 5 το απόγευμα της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου έχει μείνει χωρίς ρεύμα το χωριό Καμαρίτσα στη κεντρική Εύβοια του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.

Η ισχυρή χιονόπτωση έχει καλύψει τα πάντα στο χωριό καθώς το χιόνι ξεπερνάει το 1 μέτρο. Παράλληλα όπως αναφέρουν κάτοικοι στο evima.gr κλειστό είναι και το οδικό δίκτυο από χθες.

Παράλληλα σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν τα χωριά του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και του δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας καθώς από χθες το μεσημέρι έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, διότι λόγω της έντονης χιονόπτωσης συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ δεν μπορούν να πλησιάσουν στα σημεία.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζει από χθες το χωριό Μαυρόπουλο στο όποιο έχει μεταφερθεί γεννήτρια, καθώς υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Εύβοια

Απαγόρευση κυκλοφορίας , όλων των οχημάτωνανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων:

Στην ε.ο. Χαλκίδας-Αιδηψού, από 16χ/θ (Καστέλλαδήμου Διρφών-Μεσσαπίων) μέχρι και τη 47 χθ (Προκόπι δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας)  και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων:

Στο σύνολο του οδικού δικτύου του Ν. Εύβοιας καθώς και στη νήσο Σκύρο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή άλλων ανάλογων αντιολισθητικών μέσων,γιαόλα τα οχήματα μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους, κάτω των 3,5 τόνων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr