Χιόνια στην Εύβοια: Οριστικό! Κλειστά τα σχολεία για τρεις μέρες – Οι περιοχές
Ειδησεις ευβοια

Χιόνια στην Εύβοια: Οριστικό! Κλειστά τα σχολεία για τρεις μέρες – Οι περιοχές

Κλείνουν για τρεις μέρες τα σχολεία στην Εύβοια - Δείτε τις περιοχές

Κλειστά θα είναι τα σχολεία στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται να φέρει ισχυρές χιονοπτώσεις στην περιοχή.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το έκτακτο συντονιστικό όργανο υπό τον συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Γιώργου Κελαιδίτη.

Έγινε ενημέρωση για την ένταση των φαινομένων ιδιαίτερα από αύριο το μεσημέρι έως το βράδυ της Τρίτης.

Με απόφαση που πάρθηκε, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Αννας, θα παραμείνουν κλειστά έως την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και για την αποφυγή ατυχημάτων κατά την μεταφορά μαθητών, δασκάλων, καθηγητών κλπ.

Επίσης συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ  θα είναι σε επιφυλακή καθόλη την διάρκεια της κακοκαιρίας για την γρήγορη αντιμετώπιση των ζημιών που πιθανόν να προκύψουν.

Μηχανήματα έργου του Δήμου αλλά κ μισθωμένα από τον Δήμο και την Περιφέρεια θα είναι σε όλα τα σημεία που θα απαιτηθεί ώστε οι δρόμοι μας να παραμείνουν ανοιχτοί.

Ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης, ανέφερε πως, «παρακαλούνται όλοι οι συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να πάρουν όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας ιδιαίτερα οσοι πρέπει να μεταφερθούν για νοσοκομειακή περίθαλψη να το κάνουν πριν την εκδήλωση των φαινομένων».

Αυτός ο Δήμος θα «πνιγεί» στο χιόνι στην Εύβοια

Στον κλοιό της κακοκαιρίας αναμένεται να βρεθεί η Εύβοια, με χιόνια στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού,  από το απόγευμα της Κυριακής (28/01) μέχρι και την Τετάρτη (31/01), με δύο δήμους να βρίσκονται στο επίκεντρο του χιονιά.

Ωστόσο, ύστερα από έκτακτη ενημέρωση που έγινε από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας θα είναι στο επίκεντρο της κακοκαιρίας για το επόμενο τριήμερο. Όπως αναφέρουν οι μετεωρολόγοι μπόρες χιονιού θα δεχτεί και ο δήμος Διρφύων Μεσσαπίων.

Ο δήμαρχος Μπαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης με αναρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε πως:

«Παρακαλούνται οι συμπολίτες μας να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις ώστε να μην εμποδίζεται το έργο των μηχανημάτων έργου. Ο Δήμος θα παραμείνει σε απόλυτη επιφυλακή για τις επόμενες ημέρες».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr