Χριστούγεννα στην Εύβοια: Κοσμοσυρροή στη Χαλκίδα – «Βούλιαξε» από κόσμο η παραλία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χριστούγεννα στην Εύβοια: Κοσμοσυρροή στη Χαλκίδα – «Βούλιαξε» από κόσμο η παραλία

Πλήθος τουριστών πέρασε τις εορταστικές ημέρες στη Χαλκίδα.

Σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό και για τα Χριστούγεννα φαίνεται πως έχει αναδείχθηκε η Χαλκίδα.  Επισκέπτες,  από κάθε γωνιά της Ελλάδας, επέλεξαν τη «Πόλη με τα τρελά νερά»,  για να περάσουν τις γιορτές.

«Είναι φανταστικά, υπέροχη ατμόσφαιρα, όλοι διασκεδάζουν, είναι υπέροχα ο καιρός και η θάλασσα… Πρώτη φορά που είμαι μακριά από το σπίτι μου για τα Χριστούγεννα εδώ και 20 χρόνια και είναι υπέροχα. Θα φάμε ένα υπέροχο εορταστικό γεύμα το απόγευμα. Μας προσέχουν πάρα πολύ έχουμε τέλειο οικοδεσπότη», δήλωσε πολίτης στο evima.gr.

Οι επισκέπτες μαγεύτηκαν από τις ομορφιές της πόλης και έδωσαν την υπόσχεση πως θα την επισκεφθούν ξανά.

Τόσο την ημέρα των Χριστουγέννων όσο χθες Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, πλήθος κόσμου βρέθηκε από τις πρώτες πρωινές ώρες στην παραλία της Χαλκίδας και απολάμβανε την βόλτα, τον καφέ και αργότερα το φαγητό με σύμμαχο την ηλιόλουστη μέρα, που δεν θύμιζε με τίποτα Χριστούγεννα.

Παράλληλα χθες πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Santa Run στην πόλη της Χαλκίδας, μία διοργάνωση του Συλλόγου Ιατρικών Επισκεπτών Φαρμακοϋπαλλήλων Αν. Στερεάς – Εύβοιας και του Α.Π.Σ Δρομέων Εύβοιας. Ήταν μια χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης και προσφοράς της πόλης που επέστρεψε φέτος στη Χαλκίδα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr