Χριστούγεννα στην Εύβοια: Τοποθετείται στην πλατεία της Καρύστου το εμβληματικό αστέρι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χριστούγεννα στην Εύβοια: Τοποθετείται στην πλατεία της Καρύστου το εμβληματικό αστέρι

Σε χριστουγεννιάτικο mood η Εύβοια- Συνεχίζεται ο στολισμός στην πόλη της Καρύστου

Σε χριστουγεννιάτικο ρυθμό έχει μπει για τα καλά η Εύβοια.

Συγκεκριμένα, συνεχίζεται ο στολισμός στην πόλη της Καρύστου.

Το μεγάλο αστέρι που φώτιζε την πλατεία τις προηγούμενες γιορτές στήνεται αυτή την ώρα από συνεργεία του Δήμου προκειμένου να λάμψει και φέτος την πλατεία της πόλης.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Δήμος τιμά τις γιορτές και τα έθιμα τους λαμβάνοντας υπ’ όψιν το τοπίο που έχει διαμορφωθεί από την ενεργειακή κρίση αφού το προηγούμενο διάστημα έγινε μία μεγάλη κίνηση για εξοικονόμηση ενέργειας κατά την φετινή εορταστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, όπως ενημερώνει σχετικά ο δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος, ο στολισμός με γιορτινά λαμπάκια φέτος πραγματοποιείται με τη χρήση λαμπτήρων LED που συμβάλλουν αποφασιστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας, χωρίς όμως να λείπει το πνεύμα των γιορτών από τον δήμο.

«Στολίσαμε με Φως !!!Φωτίζουμε σταδιακά με λάμπες Led όλο το Δήμο μας! Τηρώντας την υπόσχεση μας οι λαμπτήρες θα αντικατασταθούν συνολικά σε όλο το Δήμο Καρύστου ! Καλές γιορτές σε όλους και καλό αύριο !!!» αναφέρει ο δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr