Χτύπησαν και μαχαίρωσαν εθελοντές που βοηθούσαν στον καθαρισμό της Πάρνηθας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χτύπησαν και μαχαίρωσαν εθελοντές που βοηθούσαν στον καθαρισμό της Πάρνηθας

Σοκ προκαλεί η άγρια επίθεση που δέχτηκαν από ομάδα αγνώστων, εθελοντές που βοηθούσαν στον καθαρισμό της Πάρνηθας, και η οποία λίγο έλειψε να τους κοστίσει τη ζωή.

Σύμφωνα με σχετικές αναρτήσεις στον λογαριασμό Mountains of Greece στο Instagram, το βίαιο περιστατικό, που από τύχη δεν πήρε τραγικές προεκτάσεις, έλαβε χώρα την Παρασκευή, 24/05, όταν ομάδα ατόμων αποφάσισε να βοηθήσει τη δράση της οργάνωσης Save Your Hood, μαζεύοντας σκουπίδια από τη δυτική Πάρνηθα.

Σοκ από την άγρια επίθεση που δέχτηκαν εθελοντές στην Πάρνηθα

Καθώς η δράση αναμενόταν να συνεχιστεί και την επόμενη ημέρα, κάποιοι εθελοντές αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο απέναντι από το σημείο Κρύα Πηγή Φυλής.

Ωστόσο, στη διάρκεια της νύχτας, δύο αυτοκίνητα με 7-8 νεαρούς έφτασαν στο σημείο και άρχισαν να τραμπουκίζουν τους δύο νέους, 33 και 32 ετών, ρωτώντας τους από πού είναι. Όταν οι εθελοντές τούς εξήγησαν ότι καθαρίζουν το βουνό, οι νεαροί «φάνηκαν να φεύγουν φιλικά».

Δέκα λεπτά αργότερα, η ομάδα των νεαρών επέστρεψε στο σημείο και ξεκίνησαν να χτυπούν και να μαχαιρώνουν τους εθελοντές, πριν οι ίδιοι προλάβουν να αντιδράσουν.

Μάλιστα, ένας εκ των τριών εθελοντών που αναφέρονται στις σχετικές αναρτήσεις, δέχτηκε 3 μαχαιριές στην πλάτη και μία στον ώμο, ενώ οι άγνωστοι δράστες τού έσπασαν και τη μύτη στη διάρκεια της αιματηρής επίθεσης και στη συνέχεια αποχώρησαν από το σημείο με τα οχήματά τους.

Με τη βοήθεια άλλου εθελοντή, που έδεσε τις πληγές του, ο νεαρός άνδρας γλύτωσε τα χειρότερα, και μετά από σύντομη νοσηλεία, έχει επιστρέψει στο σπίτι του. Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη είναι έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr