Δείτε το βίντεο από τη στιγμή που επίδοξος ληστής προσποιείται τον γείτονα για να κλέψει ηλικιωμένη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή που επίδοξος ληστής προσποιείται τον γείτονα για να κλέψει ηλικιωμένη

Απίστευτο περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας με έναν άνδρα να προσποιείται τον γείτονα και να προσπαθεί να κλέψει μια ηλικιωμένη γυναίκα
Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη με έναν άνδρα να προσποιείται τον γείτονα σε μία προσπάθεια να κλέψει ηλικιωμένη γυναίκα.
Το βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας, καταγράφει καρέ- καρέ τις κινήσεις του νεαρού άνδρα, ο οποίος δεν δίστασε να συστηθεί σε μία ηλικιωμένη ως γείτονας για να την πείσει να τον αφήσει να μπει στο σπίτι της.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr, ο επίδοξος διαρρήκτης «χτύπησε» το πρωί της περασμένης Τρίτης 18 Οκτωβρίου. Φορώντας μπουφάν και κουκούλα, πλησιάζει την πόρτα του διαμερίσματος και χωρίς να χάσει χρόνο πιάνει αμέσως δουλειά.

Κρατώντας στα χέρια του μια κάρτα, επιχειρεί με επιδέξιες κινήσεις να παραβιάσει την εξώπορτα. Το σχέδιο του αποτυγχάνει, όμως ο ίδιος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα έτσι ώστε να μπουκάρει στο διαμέρισμα που έχει βάλει στο μάτι.

Έτσι λοιπόν χωρίς να χάσει χρόνο χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού. Η ηλικιωμένη του ανοίγει και τότε βάζει σε εφαρμογή το πολυμήχανο σχέδιό του.

Συστήνεται ως γείτονας και αναφέρει πως δήθεν μια μπλούζα του έχει πέσει στο μπαλκόνι της ηλικιωμένης και θέλει να την πάρει.

Η ηλικιωμένη όμως δεν πείστηκε από τον νεαρό, παραμένει ψύχραιμη και του κλείνει την πόρτα στα μούτρα.

Γειτονικό πρόσωπο μίλησε στην τοπική ιστοσελίδα και ανέφερε πως ο συγκεκριμένος άνδρας είχε ξανά επιχειρήσει παλαιότερα να μπει στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr