«Δεν παντρεύομαι»: Γιατί είναι μάλλον απίθανο να παντρευτεί κανείς φέτος το καλοκαίρι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δεν παντρεύομαι»: Γιατί είναι μάλλον απίθανο να παντρευτεί κανείς φέτος το καλοκαίρι

«Αναγκαζόμαστε να διώξουμε κόσμο», αναφέρει ιδιοκτήτης κτήματος εκδηλώσεων

Η επέλαση της πανδημίας κορωνοιού και τα περιοριστικά μέτρα που αυτή επέβαλε την τελευταία διετία είχε ως αποτέλεσμα αναμφισβήτητα πολλοί γάμοι να ματαιωθούν.

Η άρση των μέτρων συνακόλουθα είχε ως αποτέλεσμα ο κλάδος και οι επιχειρήσεις που ασχολούνται με τους γάμους, να δουλέψουν με “τις μηχανές τους στο κόκκινο” για να πραγματοποιηθούν οι γάμοι που αναβλήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια με αποτέλεσμα και πάλι πολλοί γάμοι να μπαίνουν ως εκ τούτου “στον πάγο” αφού οι ημερομηνίες έως τον Οκτώβρη να είναι δυσεύρετες καθώς ο Σεπτέμβρης είναι ήδη «φουλ».

Περίπου 2,5 χρόνια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού με τα σκληρά περιοριστικά μέτρα και τα lockdown, και τα κτήματα εκδηλώσεων, οι φωτογράφοι και οι λοιπές ειδικότητες που ασχολούνται με τους γάμους, έχουν πιάσει και πάλι δουλειά.

Μιλώντας στο MEGA το πρωί της Τρίτης (12/7), ο Γιάννης Χρυσοβιτσιώτης, ιδιοκτήτης κτήματος εκδηλώσεων, επισήμανε ότι μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου, δύσκολα θα βρει ένα ζευγάρι ελεύθερη ημερομηνία για να πραγματοποιήσει τον γάμο του.

«Αναγκαζόμαστε να διώξουμε κόσμο. Ο Σεπτέμβριος είναι γεμάτος μήνας με εκδηλώσεις πρωί και βράδυ, όλες τις ημέρες της εβδομάδας», αναφέρει.

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσοβιτσιώτη, «είναι μια πολύ καλή χρονιά για όλο τον κλάδο», αφού τα ζευγάρια μετά από δύο χρόνια στον «πάγο», μπορούν πλέον να έχουν τον γάμο των ονείρων τους.

Το κόστος μιας δεξίωσης παραμένει στα ίδια επίπεδα με αυτά προ κορονοϊού, καθώς πρόκειται για προκρατήσεις, ωστόσο αυτό αναμένεται να αλλάξει του χρόνου με αυξήσεις τιμών.

Τα κέντρα εκδηλώσεων, προσαρμοζόμενα στη μετά πανδημίας εποχή, τηρούν τα μέτρα για τη διάδοση του κορονοϊού, με χρήση μασκών και αποστάσεων.

ΠΗΓΗ: MEGA

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr