Διαγωνισμός Evima.gr: Διεκδικήστε μια διανυκτέρευση για 2 άτομα στο Paraiso Azul villas
Ειδησεις ευβοια

Διαγωνισμός Evima.gr: Διεκδικήστε μια διανυκτέρευση για 2 άτομα στο Paraiso Azul villas

Διαγωνισμός Μάρτιος 2024: {Κερδίστε μια διανυκτέρευση με πρωινό για 2 άτομα στο Paraiso Azul villas}

Η ιστοσελίδα Evima.gr / Σταματία Ρέτσα που εδρεύει στην διεύθυνση ΔΥΣΤΙΩΝ, στην ΕΥΒΟΙΑ με τκ 34017 (εφεξής ο «Διοργανωτής»), προκηρύσσει διαγωνισμό με ονομασία «Κερδίστε μια διανυκτέρευση με πρωινό για 2 άτομα στο Paraiso Azul villas», (εφεξής ο «Διαγωνισμός).

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από τον Διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της επιχείρησης Evima.gr / Σταματία Ρέτσα και των συνδεδεμένων με αυτές εταιριών, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους πρώτου και δευτέρου βαθμού.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην σελίδα του Evima.gr στο Instagram και συγκεκριμένα εδώ: https://www.instagram.com/evimagr/

Οι επισκέπτες της σελίδας στο Instagram, καλούνται να κάνουν Follow τις σελίδες του Evima.gr και του Paraiso Azulvillas ενώ θα πρέπει να κάνουν Tag και δύο φίλους.

Κάθε συμμετέχων από τη στιγμή που θα ολοκληρώσει την παραπάνω διαδικασία, θα λάβει μέρος στην κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024.

Ως διάρκεια του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 4η Μαρτίου 2024 και ώρα 11:00 έως και την 13η Μαρτίου 2024 και ώρα 23.59 μ.μ.

Συμμετοχές που θα δηλώνονται μετά την Λήξη του Διαγωνισμού, δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία ή και να ανακαλέσει τον Διαγωνισμό υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με τον ίδιο τρόπο και στο ίδιο μέσο που δημοσιεύονται οι παρόντες Όροι Διαγωνισμού.

Θα αναδειχθεί συνολικά (1) νικητές που θα κερδίσουν (1) μια διανυκτέρευση για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο Paraiso Azul villas.

Ο ανωτέρω νικητής θα αναδειχθεί μέσω ειδικής κλήρωσης που θα διεξαχθεί στις 14 Μαρτίου και ώρα 19:00 το απόγευμα, στα γραφεία της εταιρείας του διοργανωτή.

Στην κλήρωση θα λαμβάνουν μέρος οι Συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, και όσοι έχουν υποβάλλει τη συμμετοχή τους κατά έγκυρο τρόπο σύμφωνα με τους όρους του Διαγωνισμού.

Το Δώρο είναι επιλογή του Διοργανωτή, είναι προσωπικό και αμεταβίβαστο και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα είδη. Ο Διοργανωτής δεν ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι προσωρινά αδύνατη η λήψη και καταχώρηση των στοιχείων των Συμμετεχόντων από το ηλεκτρονικό του σύστημα.

Ο νικητής θα ενημερωθεί από το διοργανωτή την ίδια ημέρα της κλήρωσης, με προσωπικό μήνυμα στο Instagram αλλά και ως απάντηση στο σχετικό σχόλιο.  Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο ο νικητής/τρια δεν επιθυμεί να αποδεχθεί το δώρο, τότε το δώρο μεταβιβάζεται από την διοργανώτρια εταιρία του διαγωνισμού, στον/στην επόμενο/η επιλαχόντα/ουσα.

Για την εξαργύρωση του δώρου, ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Paraiso Azul villas ώστε να τον ενημερώσουν σχετικά με τις διαθέσιμες ημερομηνίες κράτησης. Κατόπιν, θα επιλέξει την ημερομηνία που τον εξυπηρετεί από τις διαθέσιμες για το κατάλυμα ημερομηνίες.

Σε περίπτωση αδυναμίας παραλαβής για οποιονδήποτε λόγο και εφόσον ο νικητής ακυρώσει την κράτησή του, το δώρο ακυρώνεται και ενημερώνεται ο αμέσως επόμενος επιλαχών της κλήρωσης.

Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στο evima.gr.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr