Διανομή τροφίμων και Ειδών Καθαριότητας από την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διανομή τροφίμων και Ειδών Καθαριότητας από την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας

Τρόφιμα και είδη καθαριότητας θα διανέμει η περιφερειακή ενότητα Εύβοιας στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ την ερχόμενη εβδομάδα

Τρόφιμα και είδη καθαριότητας θα διανέμει η περιφερειακή ενότητα Εύβοιας στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ την ερχόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα:

Η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Εύβοιας για την υλοποίηση των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), πρόκειται τις προσεχείς ημέρες, σε συνεργασία με τους εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης, να διανείμει τρόφιμα και είδη καθαριότητας σε 4.956 ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος.

Η διανομή θα ξεκινήσει την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022 και θα ολοκληρωθεί τμηματικά έως την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου σε όλους τους Δήμους της Π.Ε. Εύβοιας.  Πιο συγκεκριμένα:

  • Στις 20/09/2022  Ιστιαία, Αιδηψό, Μαντούδι, Λίμνη και Αγία Άννα
  • Στις 21 & 22/09/2022  Χαλκίδα
  • Στις 21/09/2022  Ψαχνά
  • Στις 22/09/2022  Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος
  • Στις 23/09/2022  Ερέτρια, Αμάρυνθο, Αλιβέρι και Κάρυστος
  • Στις 26/09/2022  Κύμη, Αυλωνάρι, Κονίστρες, Λέπουρα και Σκύρο

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν από τον Δήμο τους, με γραπτό μήνυμα (sms) στο κινητό τους τηλέφωνο για την ημέρα, την ώρα και τον τόπο που θα πρέπει να προσέλθουν για την παραλαβή των τροφίμων και των ειδών καθαριότητας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr