Διέρρηξαν μεζονέτα δικηγόρου: Άρπαξαν μετρητά, λίρες, κοσμήματα και ένα πανάκριβο ρολόι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διέρρηξαν μεζονέτα δικηγόρου: Άρπαξαν μετρητά, λίρες, κοσμήματα και ένα πανάκριβο ρολόι

Άγνωστοι διάρρηξαν οικία δικηγόρου την περασμένη Δευτέρας (11/3) στη Νέα Ερυθραία, εκμεταλλευμένοι την απουσία του από το σπίτι, και αποχώρησαν... ανενόχλητοι με μεγάλη λεία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δράστες -με τη χρήση πιθανότατα λοστού- κατάφεραν να παραβιάσουν παράθυρο στο ισόγειο και να εισέλθουν στο εσωτερικό του σπιτιού. Αφού έκαναν τα πάντα φύλλο και φτερό αναζητώντας για χρήματα και χρυσαφικά κατάφεραν να εντοπίσουν στην αποθήκη του σπιτιού ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο και άρπαξαν.

Η λεία των δραστών από το σπίτι του δικηγόρου

Σύμφωνα με το Τμήμα Ασφάλειας Κηφισίας οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν από το σπίτι κοντά στις 20.000 ευρώ σε μετρητά, χρυσές λίρες, καθώς και τιμαλφή αξίας 3.000 ευρώ. Εκτός των παραπάνω οι δράστες άρπαξαν από την κρεβατοκάμαρα του δικηγόρου και ένα ρολόι αξίας 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι κινήσεις των δραστών έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας με τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση να προσπαθούν να τους ταυτοποιήσουν προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη τους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr