Δικηγόρος σπιτονοικοκυράς Πισπιρίγκου: Για τον θάνατο της να μπει και ο Μάνος στο κάδρο των ερευνών
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικηγόρος σπιτονοικοκυράς Πισπιρίγκου: Για τον θάνατο της να μπει και ο Μάνος στο κάδρο των ερευνών

Την εκτίμηση πως θα πρέπει να ερευνηθεί και ο Μάνος Δασκαλάκης αναφορικά με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του με την Ρούλα Πισπιρίγκου, εξέφρασε ο δικηγόρος της  εκλιπούσης

Στο κάδρο των ερευνών για το ζήτημα του θανάτου της σπιτονοικοκυράς θα πρέπει να μπει και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Αυτό υποστήριξε μιλώντας στο MEGA ο δικηγόρος της  εκλιπούσης, Ευγενίας Κούτρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος στο περιθώριο των ανατριχιαστικών εξελίξεων γύρω από την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Ο κος Θεοδωρόπουλος, επιβεβαίωσε ότι σήμερα κατατίθεται η δικογραφία για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Μάλιστα εστίασε την προσοχή του στο αίτημα της εκταφής, γιατί, όπως είπε ίδιος τώρα είναι η στιγμή που μπορεί να το στηρίξει με στοιχεία και με νομικά επιχειρήματα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, «το πόρισμα των ιατροδικαστών Καλόγρηα – Καρακούκη για τις τρεις δολοφονίες ανοίγει τον δρόμο και για την έρευνα του θανάτου της σπιτονοικοκυράς».

Ερωτηθείς για το πού επιθυμεί να εστιάσει και τί ερευνά με το αίτημα της εκταφής απάντησε: « Επιθυμούμε να ενημερωθούμε σχετικά με την συνταγογράφηση των φαρμάκων της αποθανούσας, Ευγενίας Κούτρας, ώστε να δούμε εάν υπήρχε εγκατάλειψη είτε με πράξη είτε με παράλειψη, δηλαδή να λαμβάνει χάπια που δεν έπρεπε ή εάν δεν λάμβανε χάπια που έπρεπε να λαμβάνει».

Σαφής επιδίωξη της οικογένειας Κούτρα μέσα από το αίτημα της εκταφής είναι η διασφάλιση ότι η γυναίκα έφυγε λόγω παθολογικών αιτιών.

Σχετικά με την στάση της αστυνομίας στην υπόθεση της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη ο κ. Θεοδωρόπουλος υπογράμμισε ότι, «η αστυνομία δεν έκανε καλά την δουλειά της, διότι τα άτομα που είχαν την ευθύνη της φροντίδας της σπιτονοικοκυράς και ο φυσιοθεραπευτής της, η αστυνομία δεν τα αναζήτησε ποτέ».

Σχετικά με την ιατροδικαστική έρευνα της Ευγενία Κούτρα, ο δικηγόρος της οικογένειας αποκάλυψε ότι με επικοινωνία που είχε με ιατροδικαστές προκύπτουν νέα στοιχεία για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς.

ΠΗΓΗ: MEGA

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr