Δήμαρχος Καρύστου στο evima.gr: Συνεχίζονται οι έρευνες, δεν έχει εντοπιστεί ο ψαροντουφεκάς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμαρχος Καρύστου στο evima.gr: Συνεχίζονται οι έρευνες, δεν έχει εντοπιστεί ο ψαροντουφεκάς

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του ψαροντουφεκά στην Κάρυστο

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον εντοπισμό 41χρονου ψαροντουφεκά που αγνοείται από το απόγευμα της Τρίτης (31/5) στη θαλάσσια περιοχή του Κάβο Ντόρο, ανοιχτά της Καρύστου, στην Εύβοια.

Ο δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος μιλώντας στο evima.gr δήλωσε πως οι έρευνες για τον εντοπισμό του 41 χρόνου ψαροντουφεκά βρίσκονται σε εξέλιξη από τις λιμενικές αρχές και διαψεύδει τις πληροφορίες που ήθελαν τον εντοπισμό του 41χρονου.

Το χρονικό του συμβάντος

Όπως έκανε γνωστό χθες, Τετάρτη (1/6) το evima.gr παρέα τριών ψαροντουφεκάδωνκατευθύνθηκαν ανοιχτά της Καρύστου προς την πλευρά του Αιγαίου για κατάδυση. Όταν βγήκαν πάλι στην επιφάνεια οι δύο από αυτούς διαπίστωσαν πως ο τρίτος δεν είχε εμφανιστεί και μάλιστα εντόπισαν τη σημαδούρα του να κατευθύνεται ανοιχτά προς τη θάλασσα.

 

Οι λιμενικές Αρχές που ειδοποιηθήκαν σήμαναν συναγερμό και ξεκίνησε επιχείρηση αναζήτησης με τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) στην οποία μετείχαν 3 περιπολικά του Λιμενικού Σώματος σκάφη ιδιωτών, ενώ στις έρευνες μετείχε και ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού όπως επίσης και ιδιώτες δύτες που ειδοποιήθηκαν συγχρόνως χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν και πάλι, με ένταση, οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, με ενισχυμένες δυνάμεις, αφού μετέχουν πλέον και εθελοντές διασώστες από το Αλιβέρι.

Παράλληλα, στην ευρύτερη περιοχή περιπολούν ρυμουλκά και άλλα σκάφη που ερευνούν σε συνδυασμό με τα πλωτά του Λιμενικού Σώματος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr