ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμαρχος Σκύρου στο evima.gr: Κλειστά τα σχολεία στο νησί την Δυετέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου

Δήμαρχος Σκύρου στο evima.gr: Κλειστά τα σχολεία στο νησί την Δυετέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου

Τις επόμενες ώρες μάλιστα σύμφωνα με τους μετεωρολόγους η Σκύρος αναμένεται να δεχτεί ακόμα περισσότερα χιόνι.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του evima.gr στην Google

Κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες στο δήμο Σκύρου την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου καθώς η κακοκαιρία Ελπίδα έχει ντύσει στα λευκά το νησί.

Τις επόμενες ώρες μάλιστα σύμφωνα με τους μετεωρολόγους η Σκύρος αναμένεται να δεχτεί ακόμα περισσότερα χιόνι.

Ο δήμαρχος Σκύρου μιλώντας στο evima.gr σημείωσε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα από το χιόνι, ωστόσο παραμένει σε εγρήγορση ο μηχανισμός καθώς θα υπάρξει ραγδαία επιδείνωση.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα, στην Εύβοια οι χιονοπτώσεις που ξεκίνησαν πριν από λίγες ώρες, αναμένεται να ενταθούν από το μεσημέρι της Δευτέρας έως και τις προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης.

Η κορύφωση του φαινομένου αναμένεται αύριο Δευτέρα, οπότε οι χιονοπτώσεις θα ενταθούν και θα είναι τοπικά πυκνές αρχικά στο κεντρικό και το βόρειο Αιγαίο, την Εύβοια, την ανατολική Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά και βαθμιαία στην ανατολική Πελοπόννησο και σε όλο το νότιο Αιγαίο μέχρι την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr