Δήμος Κύμης-Αλιβερίου: Ενημέρωση μηδέν για το έργο Στόμιο Οξυλίθου-Πλατάνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Κύμης-Αλιβερίου: Ενημέρωση μηδέν για το έργο Στόμιο Οξυλίθου-Πλατάνα

Η δημοτική σύμβουλος Αρετή Μπάτσα έφερε το θέμα των εργασιών στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Στο θέμα των εργασιών στο δρόμο Στόμιο Οξυλίθου-Πλατάνα αναφέρθηκε η δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Αρετή Μπάτσα στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου.

Συγκεκριμένα, η δημοτική σύμβουλος έκανε την ερώτηση εάν το έργο συνεχίζεται και ποια είναι η πρόοδος των εργασιών.

Η απάντηση ήρθε δια στόματος δημάρχου Θανάση Μπουραντά ο οποίος είπε πως δεν γνωρίζει λεπτομέρειες, ωστόσο αναφέρθηκε στο αίτημα του δήμου να δοθεί ο δρόμος το καλοκαίρι και στην αρνητική απάντηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. «Τέθηκε από πολλούς πριν το καλοκαίρι να σταματήσει το έργο τους καλοκαιρινούς μήνες. Η Περιφέρεια το έψαξε αρκετά και το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε να συνεχιστεί το έργο γιατί έχουν την πεποίθηση ότι τον επόμενο χρόνο θα ολοκληρωθεί» είπε χαρακτηριστικά.

«Δηλαδή αυτό το δίμηνο που δεν δόθηκε σε κυκλοφορία ο δρόμος ήταν αποτελεσματικό;» ρώτησε η κ. Μπατσα, για να πάρει το λόγο ο αντιδήμαρχος Έργων Νίκος Μπαράκος, ο οποίος ενημέρωσε το Δ.Σ. πως τις επόμενες μέρες θα επισκεφθούν το έργο άτομα από την Περιφέρεια, προκειμένου να διαπιστώσουν και οι ίδιοι την εξέλιξη των έργων και να ενημερώσουν στη συνέχεια τη δημοτική αρχή σε τι βαθμό έχουν προχωρήσει οι εργασίες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr