Δήμος Κύμης Αλιβερίου: Βράβευση Μαθητών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Κύμης Αλιβερίου: Βράβευση Μαθητών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021, και ώρα 20.15 η Κοινότητα Κύμης οργανώνει στον χώρο του Γυμνασίου Κύμης, στην Κύμη εκδήλωση για την βράβευση των μαθητών που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 στην Κύμη.

Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου στα πλαίσια του εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, με απόφαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης και με προετοιμασία σχεδίαση και παρουσίαση των αρμοδίων Συμβούλων.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έκθεση των έργων των μαθητών, βράβευση των διακριθέντων, τραγούδια και μικρά θεατρικά.
Το Νοσοκομείο – ΚΥ Γ. Παπανικολάου Κύμης να τηρεί ετοιμότητα για προσφορά ιατρικής βοήθειας και το ΕΚΑΒ Κύμης να διαθέσει όχημα για απρόβλεπτο γεγονός. Αναμονή εντός χώρου Νοσοκομείου.
5. Το Α.Τ. Κύμης να διακόψει την πρόσβαση οχημάτων προς τον χώρο της εκδήλωσης, πλην των οχημάτων των επισήμων προσκεκλημένων, για τους οποίους θα έχει ενημερωθεί εγκαίρως, από την αρμόδια Σύμβουλο κ. Κουτέλου.
6. Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κύμης να τηρεί ετοιμότητα διάθεσης πυροσβεστικού οχήματος στον χώρο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου ή αλλού κατά την κρίση του. .
7. Θα τηρηθούν ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα κατά της πανδημίας
8. Παρακαλούμε για την υλοποίηση των αναφερομένων κατά την κρίση ενός εκάστου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr