Δημοτικές εκλογές 2023: Ο «Ντόντος» από το «Κομάντα και Δράκοι» σάρωσε σε σταυρούς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοτικές εκλογές 2023: Ο «Ντόντος» από το «Κομάντα και Δράκοι» σάρωσε σε σταυρούς

Δημοτικός σύμβουλος στα Χανιά κατάφερε να εκλεγεί ο Ελεύθεριος Κοκογιαννάκης ο οποίος μετά την ανακοίνωση της νίκης του το γιόρτασε με ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στα Χανιά, ο Ελεύθεριος Κοκογιαννάκης γίνεται δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Παναγιώτη Σημανδηράκη που εκλέχθηκε δήμαρχος με ποσοστό 65,79%.

Νέο πρόσωπο για το δημοτικό συμβούλιο

O Ελεύθεριος Κοκογιαννάκης που έγινε γνωστός από τον χαρακτήρα του ξεχωριστού Ντόντου στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι», είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το δημοτικό συμβούλιο στα Χανιά.

Ο ηθοποιός εξελέγη τρίτος σε σταυρούς στην Δημοτική Ενότητα Σούδας με 663, με την παράταξη «Για τα Χανιά» του Παναγιώτη Σημανδηράκη.

Η σφιχτή αγκαλιά στο εκλογικό κέντρο

Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο από την βραδιά των εκλογών, με την σφιχτή αγκαλιά του δημάρχου με τον Λευτέρη Κοκογιαννάκη, στο εκλογικό κέντρου του συνδυασμού μετά τα πρώτα αποτελέσματα.

Ο ταλαντούχος Λευτέρης, είναι από τα πρόσωπα που πολλοί περιμένουν να εμπλουτίσουν ουσιαστικά το συμβούλιο με τις σκέψεις, τις προτάσεις και την διεισδυτική του ματιά αλλά και ως σύμβολο του αγώνα για συμπερίληψη και ίσα δικαιώματα σε όλες τις πτυχές της κοινωνικής ζωής.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr