Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Παραδόθηκε ο 12ος κατηγορούμενος για την υπόθεση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Παραδόθηκε ο 12ος κατηγορούμενος για την υπόθεση

Απολογείται σήμερα ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού καθώς το πρωί της Δευτέρας (14/02) παραδόθηκε το 12ο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ένα ακόμα βήμα για την ολοκληρωτική εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού έγινε το πρωί της Δευτέρας (14/02). Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα στη Θεσσαλονίκη, ο 12ος εμπλεκόμενος στην υπόθεση προσήλθε μόνος του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και παραδόθηκε.

Ο εν λόγω κατηγορούμενος είναι ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου, μάρκας VW Polo και σκούρου χρώματος, στο οποίο σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά επέβαιναν οι πλέον σκληροί της ομάδας των χούλιγκαν. Ο άνθρωπος που παραδόθηκε το πρωί της Δευτέρας, συνεπώς, ήταν αυτός που μετέφερε στο αυτοκίνητό του τον άνθρωπο που έφερε το δρεπάνι αλλά και τον 25χρονογνωστό και ως «Αθηναίο».

Οι αστυνομικές αρχές έχουν πλέον στα χέρια τους, τον μόνο που δεν είχαν συλλάβει από την ομάδα που δολοφόνησε τον άτυχο νεαρό και επιτέθηκε στους φίλους του και για τον οποίο είχε γράψει το Newsbomb.gr από το πρωί της Παρασκευής

Απολογείται ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία

Εντωμεταξύ σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ο 20χρονος χούλιγκαν που είχε διαφύγει στην Αλβανία λίγες ώρες μετά την δολοφονία του Άλκη Καμπανού και παραδόθηκε τελικά την περασμένη εβδομάδα.

Στην πρώτη του επαφή με τις δικαστικές αρχές, την Παρασκευή, ο 20χρονος υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα ότι δεν κρατούσε κάποιο αντικείμενο και δε χτύπησε κανέναν, παρά μόνο καταδίωξε κάποια άτομα. «Ήμουν στο αυτοκίνητο, στη θέση πίσω από τον συνοδηγό. Δεν έφερα μαζί μου κάποιο αντικείμενο, δεν κατάφερα κανένα χτύπημα σε κανέναν. Απλώς καταδίωξα κάποια άτομα», μετέφερε για τον ίδιο ο δικηγόρος του, Παρασκευάς Σπυράτος.

Λίγες ώρες, μάλιστα, πριν παραδοθεί στην αστυνομία της Αλβανίας ο 20χρονος είχε μιλήσει στον Alpha δηλώνοντας μετανιωμένος και ζητώντας συγγνώμη από τους γονείς του Άλκη Καμπανού.

«Φοβήθηκα… Ηταν να φύγει ο πατέρας μου και η γιαγιά μου για Αλβανία και τους είπα να πάω και εγώ. Δεν είχα βρεθεί ξανά σε τέτοια θέση και φοβήθηκα. Δεν με βοήθησε κανείς να διαφύγω, δεν είχα πει τίποτα στον πατέρα μου για το τι συνέβη, του το είπα εδώ. Ο πατέρας μου ήταν να φέρει τη γιαγιά μου στην Αλβανία, καθώς μένει εδώ, και του είπα να πάω μαζί» είπε αρχικά, και προσέθεσε: «Είναι μια μεγάλη περιπέτεια αυτή για τη ζωή μου και φοβάμαι πολύ. Για μένα δεν φοβάμαι κάτι, όλα τα άλλα θα τα πω στον ανακριτή».

Σε ερώτηση, δε, αν θέλει να πει κάτι στους γονείς του 19χρονου Άλκη, είπε: «Ειλικρινά, μέσα από τα βάθη της ψυχής μου, λυπάμαι για όλα και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Ζητώ συγχώρεση από την οικογένεια του παιδιού. Εχω μετανιώσει. Δεν θα πήγαινα στο γήπεδο ξανά, γιατί η οπαδική βία έχει φθάσει στα άκρα. Έχω φέρει την οικογένειά μου σε δύσκολη θέση, απλά θέλω να σταθούν δυνατοί».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr