ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Στην ανακρίτρια τρεις ακόμα κατηγορούμενοι

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Στην ανακρίτρια τρεις ακόμα κατηγορούμενοι
Υπό άκρα μυστικότητα πέρασαν την πόρτα της ανακρίτριας τρεις ακόμα κατηγορούμενοι για την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού

Υπό άκρα μυστικότητα και από την πλαϊνή πύλη εισήλθαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τρεις ακόμη κατηγορούμενοι για την άγρια δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Οι τρεις νεαροί θα βρεθούν ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας και θα απολογηθούν για τα όσα διαδραματίστηκαν τη μοιραία νύχτα που ο 19χρονος Άλκης ξεψύχησε μετά από χτύπημα με δρεπάνι. Ανάμεσά τους θα απολογηθεί και ο 21χρονος Γ.Κ., τον οποίον οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι «φωτογραφίζουν» ως τον άνθρωπο που κρατούσε το φονικό όπλο στην δολοφονική επίθεση, όπως αναφέρει το thesstoday.

Υπενθυμίζεται ότι δύο ακόμα κατηγορούμενοι, 20 και 21 ετών, κρίθηκαν προφυλακιστέοι ενώ ήδη κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο 23χρονος, που συνελήφθη πρώτος από την ΕΛ.ΑΣ. Αύριο θα οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας οι υπόλοιποι 4 κατηγορούμενοι.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες στην Αλβανία για τη σύλληψη του 20χρονου από που διαφεύγει της σύλληψης.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι η ανακρίτρια διέταξε να υποβληθούν σε τεστ DNA όλοι οι εμπλεκόμενοι, ώστε να πιστοποιήσει τον βαθμό συμμετοχής του καθενός στο έγκλημα. Οι εργαστηριακές εξετάσεις για την ταυτοποίηση αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού στα φονικά εργαλεία συνεχίζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr