Δολοφονία Άλκη: «Μίλησε» το τηλέφωνο του 23χρονου – Το νέο βίντεο και οι ραγδαίες εξελίξεις
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη: «Μίλησε» το τηλέφωνο του 23χρονου – Το νέο βίντεο και οι ραγδαίες εξελίξεις

Ξετυλίγεται το κουβάρι της στυγερής δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη και τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως «δένουν» ακόμα περισσότερο τον 23χρονο που έχει συλληφθεί ως ο δράστης της επίθεσης.

Το επιπλέον αποδεικτικό στοιχείο που αξιοποιεί η αστυνομία έχει να κάνει με ένα ρόπαλο που βρέθηκε δίπλα στο σημείο που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης από χούλιγκαν ο 19χρονος Άλκης.

Οπως ανέφερε το Open πάνω σε αυτό το ρόπαλο έχουν εντοπιστεί στοιχεία τόσο του θύματος, όσο και του 23χρονου που έχει συλληφθεί.

Από την άλλη φαίνεται να έχουν μιλήσει και τα τηλέφωνα. Οι αρχές έχουν στα χέρια τους υλικό από την ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων και αποκαλύπτονται με ποιους μίλησε ο 23χρονος μετά τη δολοφονία του Άλκη. Σύμφωνα με το Open στα τηλεφωνήματα αυτά έχει μιλήσει με κάποια από τα 10 – 15 άτομα που πήραν μέρος στη δολοφονική επίθεση. Την ίδια ώρα η αστυνομία προέβη σε δύο συλλήψεις μετά τις εφόδους που έκανε σε συνδέσμους οπαδών στη Θεσσαλονίκη.

Να σημειωθεί ότι εδώ και καιρό το αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη είχε κάνει μία «χαρτογράφηση» των χούλιγκαν της πόλης. Αυτό βοήθησε σε μεγάλο βαθμό ώστε λίγες ώρες μετά την δολοφονία του Άλκη οι Αρχές να γνωρίζουν καλά ποιοι βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο και αυτό που έλειπε ήταν τα αποδεικτικά στοιχεία για τη δικογραφία.

Επίσης δύο από τα άτομα που επέβαιναν στα αυτοκίνητα που σταμάτησαν στη Χαρίλαου έχει ταυτοποιήσει η Αστυνομία.

Στο ένα μάλιστα από τα δύο άτομα ανήκει το δεύτερο όχημα (μαύρο) που χρησιμοποίησαν οι χούλιγκαν, ενώ το άλλο το ασημί ανήκει στον 23χρονο. Το άτομο αυτό έχει εντοπιστεί και είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr