Δολοφονία Άλκη: Νέα στοιχεία για τον 23χρονο – Ταυτοποιήθηκε ότι ήταν οδηγός του αυτοκινήτου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη: Νέα στοιχεία για τον 23χρονο – Ταυτοποιήθηκε ότι ήταν οδηγός του αυτοκινήτου

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Οδηγός του αυτοκινήτου, με το οποίο κινήθηκαν οι δράστες της δολοφονίας του 19χρονου, Άλκη Καμπανού, ήταν ο 23χρονος χούλιγκαν, που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το iediseis, αυτό προκύπτει από το υλικό της δικογραφίας, σύμφωνα με το οποίο ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δράστες.

Συναυτουργοί στη δολοφονία του 19χρονου θεωρούνται όλοι όσοι έλαβαν μέρος στη δολοφονική επίθεση. Συναυτουργοί στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη θεωρούνται όλοι όσοι έλαβαν μέρος στην επίθεση.

Ο 23χρονος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στο περιστατικό, ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται.

Νωρίτερα το πρωί, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εν μέσω αποδοκιμασιών. Ο 23χρονος πέρασε την είσοδο των δικαστηρίων υπό ισχυρή αστυνομική συνοδεία, έχοντας σκυμμένο το κεφάλι και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, μάσκα και κουκούλα.

Ποια στοιχεία δείχνουν την ενοχή του

Νωρίτερα η ΕΡΤ μετέδωσε πως δύο είναι τα στοιχεία που δείχνουν την ενοχή του 23χρονου, ωστόσο ο ίδιος επιμένει στην αθωότητά του και αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στη δολοφονική επίθεση.

Ειδικότερα, η αστυνομία έχει λάβει μαρτυρίες από τους δύο τραυματίες από την επίθεση, που αναμένεται να λάβουν εξιτήριο από το νοσοκομείο, ίσως και εντός της σημερινής ημέρας.

Ο ένας εξ αυτών φαίνεται ότι έχει αναγνωρίσει τον συλληφθέντα ως το άτομο που χτυπούσε τον Άλκη και κρατούσε το δρεπάνι με το οποίο τραυματίστηκε ο 19χρονος.

Σημειώνεται πως το θύμα δέχθηκε χτύπημα στον μηρό, κοντά στη βουβωνική χώρα, και η αιμορραγία του ήταν ακατάσχετη.

Επιπλέον, άλλο ένα στοιχείο σε βάρος του 23χρονου είναι το όχημά του. Το αυτοκίνητο, που είναι στο όνομά του, κατεγράφη από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή και η εικόνα είναι αρκετά καθαρή.

Στο όχημα επέβαινε ο συλληφθείς κι άλλα δύο άτομα, με τις Αρχές να κρίνουν πως είναι θέμα χρόνου η ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Άρα, μπορεί να μην είμαστε μακριά και από άλλες συλλήψεις.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr