Δολοφονία Άλκη: Ο 21χρονος «έδωσε» αυτόν που προκάλεσε το θανατηφόρο χτύπημα – Τι λέει ο δικηγόρος του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη: Ο 21χρονος «έδωσε» αυτόν που προκάλεσε το θανατηφόρο χτύπημα – Τι λέει ο δικηγόρος του

Τον άνθρωπο που αφαίρεσε τη ζωή του Άλκη με το μαχαίρι στη Θεσσαλονίκη υπέδειξε ο 21χρονος με το δρεπάνι κατά την απολογία του στην ανακρίτρια.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, κ. Απόστολο Λύτρα, ο 21χρονος που εμφανίζεται μετανιωμένος κατονόμασε ποιος μαχαίρωσε τον Άλκη και αποκάλυψε που βρίσκεται το «όπλο» του εγκλήματος.

«Ο εντολέας μου δεν οδηγούσε, καθόταν πίσω. Ο εντολέας μου ανέφερε ότι ο συνοδηγός ήταν εκείνος έκανε αυτή την πράξη. Με το δρεπάνι δεν χτυπήθηκε κανείς. Έχει χτυπηθεί με μαχαίρι, το οποίο λέγεται karambit νομίζω, το οποίο δεν έχει βρεθεί και έχει υποδείξει που βρίσκεται, γιατί είπε ότι μετά αυτοί που επέβαιναν στο αυτοκίνητο και ο άνθρωπος που το χρησιμοποίησε το πέταξε σε ερημική περιοχή».

Ο 21χρονος υποστηρίζει πως δεν μαχαίρωσε εκείνος τον Άλκη, αλλά επιτέθηκε σε άλλον με το δρεπάνι.

«Ο εντολέας μου, μου είπε ότι χτύπησε κάποιον με το δρεπάνι και ο οποίος ήταν ο πρώτος ο που έφυγε και τίποτα παραπάνω. Μετά στη συνέχεια του έπεσε το δρεπάνι», ανέφερε ο κ. Λύτρας προσθέτοντας ότι «ο εντολέας μου είναι μετανιωμένος. Ζητάει συγγνώμη που συμμετείχε σε αυτή τη διαδικασία».

«Οφείλουμε να πούμε ότι όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν ευθύνη, διότι αντιλαμβανόμαστε ότι πήγανε σε αυτή τη συμπλοκή και ήταν όλοι οπλισμένοι, δεν πήγανε για πλάκα», είπε και πρόσθεσε πως με ένα συγγνώμη δεν γυρίζει πίσω ο Άλκης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr