Δολοφονία Καραϊβάζ: Κατέθεσε στη ΓΑΔΑ η Ζήνα Κουτσελίνη – Τα τελευταία στοιχεία της υπόθεσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Κατέθεσε στη ΓΑΔΑ η Ζήνα Κουτσελίνη – Τα τελευταία στοιχεία της υπόθεσης

Η δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη, στην εκπομπή της οποίας εργαζόταν ο Γιώργος Καραϊβάζ, κατέθεσε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής την Πέμπτη (15.04). Τα τελευταία στοιχεία από το έγκλημα κατά του 53χρονου δημοσιογράφου.

Την προηγούμενη Παρασκευή (09.04), οι συντελεστές της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star ήταν από τους τελευταίους ανθρώπους που είδαν τον Γιώργο Καραϊβάζ. Ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης φεύγοντας από το στούντιο της εκπομπής επέστρεψε σπίτι του, εκεί όπου του είχαν στήσει καρτέρι θανάτου οι δυο εκτελεστές που τον δολοφόνησαν με περισσότερες από δέκα σφαίρες.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ζήνα Κουτσελίνη, είναι μια από τους ανθρώπους που κλήθηκαν να καταθέσουν. Έτσι, την Πέμπτη (15.04) η γνωστή δημοσιογράφος και επί χρόνια συνεργάτης του αδικοχαμένου Γιώργου Καραϊβάζ, βρέθηκε στη ΓΑΔΑ όπου και κατέθεσε όλα όσα γνώριζε για τον συνεργάτη της, τις υποθέσεις που διερευνούσε και τυχόν ανησυχίες του για απειλές που πιθανόν να είχε δεχθεί.

Ζήνα Κουτσελίνη
Η δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη τη στιγμή που προσέρχεται στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει για τη δολοφονία ΚαραϊβάζInTime

Τα τελευταία στοιχεία της υπόθεσης

Δεκάδες βίντεο έχουν συλλέξει τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής από την περιοχή της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ αλλά και από το δρομολόγιο που είχε ακολουθήσει.

Δείτε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr