Δολοφονία Καραϊβάζ: «Λύγισε» στον αέρα ο αστυνομικός ρεπόρτερ του Alpha για τον παλιό του φίλο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Λύγισε» στον αέρα ο αστυνομικός ρεπόρτερ του Alpha για τον παλιό του φίλο

Με τρεμάμενη φωνή, ο δημοσιογράφος του Alpha Θεοδόσης Πάνου, αποχαιρέτησε τον Γιώργο Καραϊβάζ στη διάρκεια της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Ειδικότερα οι συνάδελφοι του 53χρονου δημοσιογράφου που έπεσε νεκρός από σφαίρες εκτελεστών λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, δεν βρίσκουν λόγια να εκφράσουν τη λύπη τους. Οι περισσότεροι με δυσκολία κρατούν τα δάκρυά τους όταν καλούνται να μεταφέρουν ειδήσεις που σχετίζονται με τη δολοφονία, είτε είναι στον «αέρα» κάποιας εκπομπής είτε όχι.

Αυτό συνέβη και το πρωί της Δευτέρας (12.04), όταν ο αστυνομικός συντάκτης του Alpha, Θεοδόσης Πάνου, κλήθηκε να μεταφέρει το ρεπορτάζ από το σημείο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Στο στούντιο ήταν και ο Πέτρος Καρσιώτης, ο άνθρωπος που όπως είπε ο Θεοδόσης Πάνου ήταν δάσκαλος για τον ίδιο και για τον δολοφονηθέντα συνάδελφο, ο οποίος επίσης με εμφανή τη συγκινησιακή φόρτιση ανέφερε πως η δολοφονία Καραϊβάζ ήταν «ένας κεραυνός που τα έχει κάψει όλα».

Η στιγμή που ο Θεοδόσης Πάνου «λύγισε» στον αέρα του Alpha

Πηγή – newsbomb.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr