Δολοφονία Καραϊβάζ – Συγκλονίζει η μητέρα του δημοσιογράφου: «Όσο περνάει ο καιρός είναι χειρότερα»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ – Συγκλονίζει η μητέρα του δημοσιογράφου: «Όσο περνάει ο καιρός είναι χειρότερα»

Ανείπωτος είναι ο θρήνος για την μητέρα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ - Ζητάει την επικήρυξη των δραστών

Σπαρακτικά είναι τα λόγια της μητέρας του Γιώργου Καραϊβάζ, που δεν μπορεί να αποδεχτεί τον αποτρόπαιο τρόπο που έφυγε το παιδί της.

Όπως αναφέρει η ίδια όσο περνάει ο καιρός είναι χειρότερα, ενώ ζητάει να επικηρυχθούν οι δράστες της στυγερής δολοφονίας.

Ήταν το μεσημέρι της 9ης Απριλίου όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεφτε νεκρός λίγα μέτρα από το σπίτι του στον Άλιμο, και ακόμα το έγκλημα ερευνάται.

Η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ, μια μέρα μετά το 40ήμερο μνημόσυνό του, μίλησε στον ALPHA και μετέφερε τον πόνο που βιώνει λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πάει καθημερινά στον τάφο του παιδιού της.Ο Γιώργος Καραϊβάζ ετάφη στο Καλλίφυτο της Δράμας.

«Δεν περνάει ο πόνος. Όσο περνάει ο καιρός είναι και χειρότερα. Μου το φάγανε το παιδί μου και με αυτό το άσχημο τρόπο. Πολύ με πειράζει ο τρόπος που του αφαίρεσαν τη ζωή. Γιατί δηλαδή; Τι τους έφταιξε το παιδί μου; Πάω κάθε μέρα και του κάνω παρέα στον τάφο του. Εκείνος νομίζω ότι με βλέπει. Εγώ δεν τον βλέπω. Παίρνω τη φωτογραφία του και ακούω και το τραγούδι του και κλαίω κάθε μέρα. Να επικηρύξουνε και αυτούς που σκότωσαν τον γιο μου γιατί δηλαδή;»είπε η χαροκαμένη μάνα.

«Την προηγούμενη μέρα με είχε πάρει ο Γιώργος τηλέφωνο και μου είπε πως όταν θα ανοίξουν οι δρόμοι θα έρθει να με δει. Και την άλλη μέρα μαθαίνω ότι τον σκότωσαν. Αυτό δεν αντέχεται με τίποτα» συνέχισε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr