Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: παραδόθηκε ο πρώην σύζυγος του θύματος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: παραδόθηκε ο πρώην σύζυγος του θύματος

Η 64χρονη βρέθηκε από διερχόμενους πολίτες στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, όπου βρίσκεται η οικία της.

Παραδόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, ο εν διαστάσει σύζυγος της64χρονης, που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα.

Όπως ανέφερε ο Μανώλης Ασαριώτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, οι δύο τους είχαν έντονες προστριβές το τελευταίο τρίμηνο και συχνά κατέληγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα χθες κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 75χρονου,κάτι που ίσως προκάλεσε την “έκρηξή” του και του “όπλισε” το χέρι.

“Μήλο της έριδος” ήταν ένα σπίτι, που ο 75χρονος ήθελε να γράψει στην κόρη του από προηγούμενο γάμο, αλλά η 64χρονη είχε αντιρρήσεις. ΕΓΚΛΗΜΑ - ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

Η γυναίκα εντοπίστηκε με τραύματα στο κεφάλι, στο λαιμό και στο στήθος, από όπλο μικρού διαμετρήματος, αργά το βράδυ της Πέμπτης και κατέληξε λίγο αργότερα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η 64χρονη βρέθηκε από διερχόμενους πολίτες στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, όπου βρίσκεται η οικία της. Εκείνοι ήταν που ενημέρωσαν την Αστυνομία, αλλά και το ΕΚΑΒ.

Κάτοικοι της περιοχής, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” έκαναν λόγο για πυροβολισμούς που ακούστηκαν γύρω στις 20:00 το βράδυ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr