Δολοφονική επίθεση σε βάρος γνωστού επιχειρηματία – Δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονική επίθεση σε βάρος γνωστού επιχειρηματία – Δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική

Μαχαιριές δέχθηκε ο επιχειρηματίας για τη θέση στην ουρά μίας καντινας

Μάχη για τη ζωή του δίνει πολύ γνωστός επιχειρηματίας ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής δέχθηκε δολοφονική επίθεση από δύο νεαρούς σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη.

Το αιματηρό επεισόδιο έγινε γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής με τους δύο νεαρούς 19 και 26 ετών να διαπληκτίζονται με την παρέα του επιχειρηματία για τη σειρά, σε ουρά έξω από καντίνα στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Ο 26χρονος έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε στον επιχειρηματία καταφέρνοντας 15 μαχαιριές ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε μαζί με τον 19χρονο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε αμέσως η ΕΛ.ΑΣ., ενώ ο 58χρονος επιχειρηματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος, όπου συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Το ένα από τα χτυπήματα βρήκε τον άνδρα στη μηριαία αρτηρία.

Αργότερα, μετά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι Αρχές, η Ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε τον 19χρονο. Ο συλληφθείς κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ο 26χρονος, παραμένει άφαντος ενώ τον βαραίνει κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο επιχειρηματίας είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους, ενώ στο παρελθόν είχε σχέση με γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr