Δωρεά Θεοδώρου στο ΕΚΑΒ – Η ευχαριστήρια επιστολή στον αντιδήμαρχο Κύμης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεά Θεοδώρου στο ΕΚΑΒ – Η ευχαριστήρια επιστολή στον αντιδήμαρχο Κύμης

«Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο το γεγονός ότι έχουμε κοντά μας Αξιωματούχους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις που αποδεικνύουν έμπρακτα την στήριξη τους στους εργαζομένους και την αναγνώριση του έργου που επιτελούμε», αναφέρει η ευχαριστήρια επιστολή

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ ευχαριστούν τον αντιδήμαρχο Κύμης

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο Κύμης κο Αλέξανδρο Θεοδώρου και την εταιρεία FG EUROPE του ομίλου Φειδάκη, για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα των συναδέλφων μας, που εργάζονται στον Τομέα Κύμης, για την δωρεάν παραχώρηση ενός καινούργιου κλιματιστικού.

Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο το γεγονός ότι έχουμε κοντά μας Αξιωματούχους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις που αποδεικνύουν έμπρακτα την στήριξη τους στους εργαζομένους και την αναγνώριση του έργου που επιτελούμε.

Η προσφορά τους αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και κατανόησης των δύσκολων συνθηκών κάτω από τις οποίες προσπαθούμε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου προνοσοκομειακή φροντίδα στους πάσχοντες της ευρύτερης περιοχής.

Προσδοκούμε η πράξη τους να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και τους ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, δύναμη και επαγγελματική επιτυχία.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr