Δύο άλογα που… περπατούν στο νερό και έχουν τρελάνει το διαδίκτυο [βίντεο]
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο άλογα που… περπατούν στο νερό και έχουν τρελάνει το διαδίκτυο [βίντεο]

Στο... χαζό δάσος της Αριζόνα

Ένα βίντεο με δυο άλογα να περπατούν, κατά τα φαινόμενα, πάνω στο νερό, έγινε viral στο διαδίκτυο, προκαλώντας έκπληξη και προβληματισμό σε δεκάδες θεατές.

Το viral κλιπ τράβηξε μια γυναίκα ονόματι Κέλι Ρότζερς, η οποία έκανε κωπηλασία με τα δύο εγγόνια της στον ποταμό Salt River στο Εθνικό Δρυμό Tonto της Αριζόνα.

Τα τραβούσε video

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής, η κ. Ρότζερς παρατήρησε τα δύο μεγαλοπρεπή ζώα να στέκονται στα ρηχά του ποταμού και έβγαλε το τηλέφωνό της για να τα κινηματογραφήσει.

To… χαζό δάσος

Το Εθνικό Δάσος Tonto , που περιλαμβάνει 2.873.200 στρέμματα (1.162.700 εκτάρια, 11.627 km 2 ), είναι το μεγαλύτερο από τα έξι εθνικά δάση στην Αριζόνα και είναι το ένατο μεγαλύτερο εθνικό δάσος στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το δάσος έχει ποικίλο τοπίο, με υψόμετρα που κυμαίνονται από 1.400 πόδια (427 m) στην έρημο Sonoran έως 7.400 πόδια (2.256 m) στα πευκοδάση ponderosa του Mogollon Rim (προφέρεται MOH-gee-on, ή MUH-gee-own).

Το Εθνικό Δάσος Tonto είναι επίσης το πιο επισκέψιμο «αστικό» δάσος στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα όρια του Εθνικού Δρυμού Tonto είναι η μητροπολιτική περιοχή του Φοίνιξ στα νότια, το Mogollon Rim στα βόρεια και το San Carlos και το Fort Apache Indian Reservation στα ανατολικά.

Το Tonto (ισπανικά σημαίνει «χαζό») διαχειρίζεται η Δασική Υπηρεσία USDA και η έδρα του βρίσκεται στο Φοίνιξ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr