ΔΥΠΑ: Έρχεται η 8η Ημέρα Καριέρας στη Χαλκίδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΥΠΑ: Έρχεται η 8η Ημέρα Καριέρας στη Χαλκίδα

Την 8η «Ημέρα Καριέρας» διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, αυτή τη φορά στη Χαλκίδα, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Την 8η «Ημέρα Καριέρας» διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, αυτή τη φορά στη Χαλκίδα, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022.

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών, από την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας και τη βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Ακόμη, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ θα παρέχουν στους ανέργους και τους αναζητούντες εργασία πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά της.

Οι «Ημέρες Καριέρας» ΔΥΠΑ καθιερώνονται πλέον ως ένας επιτυχημένος θεσμός, όπως καταδεικνύουν η ανταπόκριση από τις επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και η προσέλευση όσων αναζητούν εργασία, καθώς και οι θετικές απαντήσεις που καταγράφονται στα σχετικά ερωτηματολόγια της ΔΥΠΑ.

Συνολικά στις επτά εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν μέχρι τώρα σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πάτρα, Πειραιά, Λάρισα, Ηράκλειο και Βόλο, δήλωσαν συμμετοχή περισσότερες από 300 επιχειρήσεις με 10.000 διαθέσιμες θέσεις εργασίας, οι οποίες αφορούσαν ένα μεγάλο εύρος επιπέδων εξειδίκευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε  τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr