Ε.Δ.Ε για το πλήρωμα ασθενοφόρου που έπλενε γυμνή γυναίκα σε πυλωτή πριν την βάλει στο όχημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ε.Δ.Ε για το πλήρωμα ασθενοφόρου που έπλενε γυμνή γυναίκα σε πυλωτή πριν την βάλει στο όχημα

Όπως προσθέτει σε σχετική του ανάρτηση στο facebook ο δήμαρχος Ωρωπου, επικοινώνησε ακόμη και με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας που διαθέτει τα ασθενοφόρα για το Δήμο και του ζήτησε να απομακρυνθεί το συγκεκριμένο πλήρωμα από το δημοτικό ασθενοφόρο.

Εντολή για κατεπείγουσα Ε.Δ.Ε που θα ερευνήσει και θα καταλογίσει ευθύνες όπου υπάρχουν, έχει δώσει ήδη όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης, στο περιθώριο του εξοργιστικού περιστατικού με 69χρονη που νοσηλευτές έριχναν νερό με λάστιχο σε γυμνή γυναίκα, πάνω σε μια κουβέρτα σε εξωτερικό χώρο, προκειμένου να την πλύνουν.

Όπως προσθέτει σε σχετική του ανάρτηση στο facebook, επικοινώνησε ακόμη και με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας που διαθέτει τα ασθενοφόρα για το Δήμο και του ζήτησε να απομακρυνθεί το συγκεκριμένο πλήρωμα από το δημοτικό ασθενοφόρο.

“Ως άνθρωπος καταδικάζω απερίφραστα το απαράδεκτο συμβάν και αισθάνομαι αποτροπιασμό και ντροπή”, τονίζει.

Στο περιθώριο της ενημέρωσης του για το θλιβερό περιστατικό ο Δήμαρχος υπογράμμισε πως θέλει να διαβεβαιώσει τους συνδημότες του, ότι τέτοιες απάνθρωπες συμπεριφορές από όπου και αν προέρχονται δεν θα μείνουν ατιμώρητες.

Για «άθλιο περιστατικό» έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, διευκρινίζοντας ότι με αυτό δεν σχετίζονται εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ και συνολικά στο υπουργείο. «Οι διασώστες μας σώζουν καθημερινά συνανθρώπους μας και δεν έχουν σχέση με απάνθρωπες συμπεριφορές» πρόσθεσε ο κ. Πλεύρης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη του υπουργείου Υγείας επικοινώνησαν με τον Δήμαρχο Ωρωπού και ενημερώθηκαν λεπτομερώς για το συμβάν.

«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για ό,τι έχει συμβεί» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο κ. Γιασημάκης. Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για μια 69χρονη γυναίκα για την οποία υπήρχαν καταγγελίες ότι είναι σε κακή κατάσταση και δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί. Όσον αφορά το ασθενοφόρο που παρενέβη είπε ότι «το όχημα ανήκει στον δήμο και τη διαχείριση έχει ιδιωτική εταιρεία»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr