Ευχαριστήρια επιστολή του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευχαριστήρια επιστολή του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας

Ποιους ευχαριστεί ο Κωνσταντίνος Δούνας

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία το Σάββατο και την Κυριακή, 5 και 6 Ιουνίου 2021 οι εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας στο νομό μας στις εγκαταστάσεις του 4ου Γενικού Λυκείου Χαλκίδας που είχε ορισθεί εξεταστικό κέντρο για την Εύβοια.

Οι γλώσσες που εξετάσθηκαν ήταν η Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική στα επίπεδα Α (Α1 «στοιχειώδης γνώση» και Α2 «βασική γνώση») και Β (Β1 «μέτρια γνώση» και Β2 «καλή γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test).
Οι εξετάσεις αυτές του Ιουνίου διεξήχθησαν μετά από πολύμηνη αναβολή λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας που ελήφθησαν για τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού Covid-19.

Η επιτυχημένη δε και απρόσκοπτη διεξαγωγή τους πρέπει να αποδοθεί τόσο στην ορθή οργάνωση και προετοιμασία αυτών, όσο και στην άψογη συνεργασία των απασχολούμενων για τους σκοπούς των εξετάσεων υπαλλήλων.

Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής διενέργειας των εξετάσεων, τους επιτηρητές, τους αξιολογητές και όλους όσους απασχολήθηκαν στα πλαίσια διεξαγωγής των εξετάσεων και συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωσή τους.

Μετά τιμής,
ο Δ/ντής Δ.Ε. Ευβοίας Κων/νος Ε. Δούνας

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr