Εφετείο Εύβοιας- Πρωτοδικείο Χαλκίδας: Oι προαγωγές και μεταθέσεις δικαστών και εισαγγελέων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφετείο Εύβοιας- Πρωτοδικείο Χαλκίδας: Oι προαγωγές και μεταθέσεις δικαστών και εισαγγελέων

Πως τοποθετούνται πλέον δικαστές και εισαγγελείς στο Εφετείο Εύβοιας και το Πρωτοδικείο Χαλκίδας

Κατόπιν των αποφάσεων/κρίσεων του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου έγιναν οι μεταθέσεις και αντίστοιχες τοποθετήσεις δικαστών και εισαγγελέων.

H σύνθεση στο Εφετείο Εύβοιας και το Πρωτοδικείο Χαλκίδας πλέον έχει ως εξής:

Στο ΕΦΕΤΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ:

Παραμένει η μέχρι τώρα Πρόεδρος Εφετών Νικολέττα Παναγιωτίδου.

Η Εισαγγελέας Εφετών Άννα Καλουτά προήχθη στο βαθμό του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Την διαδέχεται η νεοπροαχθείσα στο βαθμό του Εισαγγελέα Εφετών, Βασιλική Δεληστάθη που ήδη υπηρετεί στην Εισαγγελία Εφετών Εύβοιας.

Ο Αντεισαγγελέας Εφετών Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου μετατίθεται στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.

Στην Εισαγγελία Εφετών Εύβοιας τοποθετούνται οι νεοπροαχθείσες Αντεισαγγελείς Εφετών, μέχρι πρότινος Εισαγγελείς Πρωτοδικών, Αλεξάνδρα Μουσούρη (από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών) και Αλεξία Σταλίδου (από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών).

Μετατίθενται οι εφέτες Κυριακή Κατσίβελη, Μαρία-Ανάσταση Τόλια (στο Εφετείο Αθηνών) και Σωκράτης Γαβαλάς (στο Εφετείο Πειραιά).

Στις θέσεις τους τοποθετούνται οι νεοπροαχθέντες/-χθείσες στο βαθμό του Εφέτη, μέχρι πρότινος Πρόεδροι Πρωτοδικών, Νικόλαος Νταής (από το Πρωτοδικείο Ηλείας), Αλεξάνδρα Νόκα και Ευγενία Μαγκλάρη (από το Πρωτοδικείο Αθηνών).

Στο ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ:

Οι μέχρι τώρα Πρόεδροι Πρωτοδικών Ιωάννης Πετρόπουλος και Ευθύμιος Κατσαλούλης μετατίθενται στα Πρωτοδικεία Θηβών και Πειραιά, αντίστοιχα.

Στις θέσεις τους τοποθετούνται οι νεοπροαχθείσες στο βαθμό του Προέδρου Πρωτοδικών, Σμαράγδα Μωραϊτη (μετάθεση από το Πρωτοδικείο Άμφισσας) και Βασιλική Πετροπούλου (μετάθεση από το Πρωτοδικείο Πειραιά).

Η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αικατερίνη Κοπελάκη, μετατίθεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Στη θέση της τοποθετείται η νεοπροαχθείσα στο βαθμό Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γεωργία Μανατάκη (από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών).

Μετατίθενται επίσης, οι Αντεισαγγελείς Πρωτοδικών Χριστίνα Γαβρίτσα, Μαριάννα Μαρλά και Νικολίτσα Σμυρλή (όλες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών).

Στις θέσεις τους τοποθετούνται οι Μαρία Βούλγαρη (μετάθεση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης), Παρασκευή Κοσκινάρη (μετάθεση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κέρκυρας) και Ιωάννα Σκούφη (ως νεοπραχθείσα στο βαθμό).

Η Πρωτοδίκης Ζωή Κουρκάκη προήχθη στο βαθμό του Προέδρου Πρωτοδικών και μετατίθεται στο Πρωτοδικείο Ηλείας.

Μετατίθενται επίσης, οι Πρωτοδίκες Αθανασία Ρουσσάκη, Ειρήνη Μπινιάρη, Γεράσιμος Μαφρεδάς, Παναγιώτα Μπαρμπάτση, Μαρία Τσακάλου, Αλεξάνδρα Καρκατζούλη, Αικατερίνη Αλιφέρη, Ελένη Πυργάκη, Ευριδίκη Μαρκοπούλου (όλες στο Πρωτοδικείο Αθηνών) και Μαρίνα Κάβουρα (στο Πρωτοδικείο Λιβαδειάς).

Στη θέση τους τοποθετούνται οι Δήμητρα Ρεβελά, Αγγελική-Αργυρούλα Κιούση και Γεωργία Παπαδάκη (μετάθεση από το Πρωτοδικείο Ρόδου), Παναγιώτα Κιουπκιολή (μετάθεση από το Πρωτοδικείο Κέρκυρας), Αγγελική-Λουίζα Ρούσου (μετάθεση από το Πρωτοδικείο Ζακύνθου) και οι νεοπροχθέντες/-χθείσες στο βαθμό του Πρωτοδίκη Φίλιππος Λάμπου, Ιωάννης Παπάδης, Ιωάννα Ιακώβου, Καλλιόπη Κιντή, Δήμητρα-Μαρία Καμαρινοπούλου και Ανθούλα Χαλικιά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr