Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η οικογένεια της Καρολάιν έσβησε τη λέξη «σύζυγος» από το μνήμα της [εικόνες]
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η οικογένεια της Καρολάιν έσβησε τη λέξη «σύζυγος» από το μνήμα της [εικόνες]

Οι γονείς της κοπέλας που έχασε τη ζωή της με τόσο άδοξο τρόπο αποφάσισαν να αλλάξουν την επιγραφή, έπειτα από την τροπή που πήρε η υπόθεση.

Αλλαγή στο μνήμα της Καρολάιν, του θύματος της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο, έκανε η οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας, στην Αλόννησο.

Πλέον, δεν υπάρχει η λέξη «σύζυγος».

Σύμφωνα με την εκπομπή TLive του Alpha, οι γονείς της κοπέλας που έχασε τη ζωή της με τόσο άδοξο τρόπο αποφάσισαν να αλλάξουν την επιγραφή, έπειτα από την τροπή που πήρε η υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά το μνημόσυνο της Καρολάιν, ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου και ομολόγησε τη δολοφονία της γυναίκας που -μεταξύ άλλων- έφερε στον κόσμο το παιδί τους.

Πλέον, το μνήμα γράφει μόνο «στην πολυαγαπημένη μας μητέρα και κόρη».

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε το Μέσο, στην Αλόννησο, τον τόπο που μεγαλώνει η κόρη τής Καρολάιν, βρίσκεται αυτήν την περίοδο και η οικογένεια του πιλότου, η οποία έχει το δικαίωμα να επισκέπτεται το παιδάκι πέντε φορές τον μήνα. Επίσης, σήμερα (14/9) πέρασε από το κοιμητήριο η μητέρα της αδικοχαμένης γυναίκας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr