Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θα υπάρξουν ανατροπές μετά την άρση τηλεφωνικού απορρήτου;
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θα υπάρξουν ανατροπές μετά την άρση τηλεφωνικού απορρήτου;

Εξελίξεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε τα αποτελέσματα από την ανάλυση του υλικού των καμερών ασφαλείας και τα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, προκειμένου να διευκρινιστούν τα κίνητρα του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο μίλησε σχετικά ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Αυτά τα στοιχεία θεωρούνται συγκεκριμένου ενδιαφέροντος. Οι αστυνομικοί λένε ότι από τις κάμερες δεν προέκυψε άφιξη ή αναχώρηση άλλου ατόμου το μοιραίο βράδυ. Δεν υπάρχει φυσικός συνεργός που να πήγε στο σπίτι σε αυτό το χρόνο», ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Ήταν οι διενέξεις, οι προστριβές, τα κίνητρα αυτού του ανθρώπου. Ο δράστης επικαλείται ότι ο καβγάς εκείνης της ημέρας οδήγησε στη δολοφονία. Το ζητούμενο είναι να εξεταστεί ο προσχεδιασμός, το αν υπήρξε, αλλά και τι έγινε με την κάμερα, πότε την έκλεισε ο δράστης», συνέχισε ο ίδιος.

«Δεν νομίζω ότι θα έχουμε κάποια ανατροπή, θα έρθουν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία», κατέληξε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr