Έγκλημα στα Καλύβια: Τα πρώτα λόγια του 16χρονου – “Του είχα πολλά μαζεμένα”
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Καλύβια: Τα πρώτα λόγια του 16χρονου – “Του είχα πολλά μαζεμένα”

Την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα του φέρεται να έδωσε ως αφορμή της πράξης του στους αστυνομικούς ο 16χρονος που τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Τα όσα βίωνε ο ίδιος, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του φέρεται να αποκάλυψε στους αστυνομικούς ο 16χρονος, ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του στα Καλύβια.

Στα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς, ο ανήλικος μίλησε για την κακοποιητική συμπεριφορά του 71χρονου πατέρα του ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, φέρεται να περιέγραψε και το χρονικό πριν το φρικτό αυτό έγκλημα, όταν άρπαξε δύο μαχαίρια και τον μαχαίρωσε πολλές φορές σε όλο του το σώμα.

“Νωρίτερα είχα πάει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με την μητέρα μου και τον μεγαλύτερο αδελφό μου. Μας πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου και άρχισε να μας βρίζει χωρίς λόγο. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Του είχα πολλά μαζεμένα και αποφάσισα να βάλω τέλος σε αυτό το δράμα που ζούσαμε”, φέρεται να είπε ο 16χρονος στους αστυνομικούς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 16χρονος, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, υποστήριξε ότι  ο ίδιος, ο αδελφός του και η μητέρα τους έχουν υποστεί για πολλά χρόνια κακοποίηση και προσβλητική συμπεριφορά από το θύμα και για αυτό το λόγο η μητέρα με τον 19χρονο αδελφό του είχαν αναγκαστεί να φύγουν από το σπίτι, όπως θα έκανε και ο ίδιος μόλις ενηλικιωνόταν.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr