Έγκλημα στη Λάρισα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στη Λάρισα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Η βολή που δέχθηκε στο κεφάλι η 43χρονη γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα το πρωί στη Λάρισα -μία απο τις 8 τουλάχιστον σφαίρες που δέχθηκε συνολικά απο το σύζυγό της- μπορεί να ήταν η «χαριστική βολή» λένε ιατροδικαστές, επιχειρώντας να ρίξουν φως στις συνθήκες του αποτρόπαιου εγκλήματος.

«Βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο, δέχθηκε η 43χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Σωτηρίτσα του νομού Λάρισας, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη από το σημείο του εγκλήματος όπου βρίσκεται.

Όπως τόνισε η κ. Λεοντάρη, η βολή στο κεφάλι της 43χρονης έχει τεράστιο ενδιαφέρον και εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «χαριστική βολη».

Υπενθυμίζεται ότι το άγριο έγκλημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί μέσα σε κατάστημα στην περιοχή της Σωτηρίτσας στα παράλια του νομού Λάρισας. Τη 43χρονη γυναίκα την σκότωσε ο σύζυγός της, πυροβολώντας την με τουλάχιστον 8 σφαίρες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο 54χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του μέσα σε ταβέρνα που διατηρούσεο αδελφός του θύματος.

Ο δράστης, μετά τη δολοφονία της γυναίκας, παραδόθηκε στην αστυνομία.

Στον τόπο του συμβάντος βρέθηκε η Αστυνομία, η οποία λαμβάνει καταθέσεις από πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr