«Εγκληματική αδιαφορία»: Οργή Τσελέντη για δημοτικό σχολείο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Εγκληματική αδιαφορία»: Οργή Τσελέντη για δημοτικό σχολείο

Τι εξόργισε τον καθηγητή Άκη Τσελέντη σε δημοτικό σχολείο της Κορίνθου
Ξέσπασε ο καθηγητής Άκης Τσελέντης με τις σοβαρές ζημιές σε δημοτικό σχολείο της Κορίνθου, μία περιοχή που είναι αρκετά σεισμογενής.

«Μου έστειλαν αυτό, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι αληθινό! Δυστυχώς όμως έτσι είναι! Και μιλάμε για μια πολύ σεισμογενή περιοχή. Εγκληματική αδιαφορία…», έγραψε ο Άκης Τσελέντης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σχετικά με τις καταγγελίες για προβλήματα στο κτήριο όπου στεγάζεται δημοτικό σχολείο που δείχνει έτοιμο να καταρρεύσει σε ορισμένα σημεία.

«Δεν φταίει πάντα ο σεισμός. Και εδώ μιλάμε για παιδικές ψυχές. 12ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου στον Συνοικισμό. Εμένα περίμεναν; Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε», σημείωσε ο γνωστός σεισμολόγος, ο οποίος παρέθεσε μάλιστα στην ανάρτησή του και φωτογραφίες του σχολείου όπου φαίνονται ρωγμές, πεσμένοι σοβάδες και φαγωμένες κολώνες.

Ο Άκης Τσελέντης προχώρησε σε δεύτερη ανάρτηση τονίζοντας πως δεν θα ξανα ασχοληθεί άλλο με το συγκεκριμένο σχολείο. «Έκανα αυτό το οποίο έπρεπε. Τώρα τη σκυτάλη την έχουν οι γονείς, οι δάσκαλοι και οι πολίτες και βέβαια ο εισαγγελέας. Με μεγάλη μου ικανοποίηση είδα ότι το θέμα με το σχολείο αναδημοσιεύτηκε σε δεκάδες ψηφιακά έντυπα και εκπομπές σε όλη την Ελλάδα», έγραψε μεταξύ άλλων.

Υπογράμμισε μάλιστα ότι από τις εικόνες και μόνο «βλέπετε ότι αυτή η αθλιότητα στην ανεπαρκή στατικότητα του σχολείου είναι θέμα χρόνων».

Γονείς των μαθητών που φοιτούν στο εν λόγω σχολείο έχουν ανησυχήσει αρκετά για την κατάσταση στο δημοτικό σχολείο, που ήρθε ξανά στην επιφάνεια μετά την τραγωδία στις Σέρρες με τον 11χρονο μαθητή που έχασε τη ζωή του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr