Εγκληματική ενέργεια ερευνούν οι Αρχές στον θάνατο της 20χρονης κοπέλας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκληματική ενέργεια ερευνούν οι Αρχές στον θάνατο της 20χρονης κοπέλας

Βρέθηκε κρεμασμένη στην αυλή του σπιτιού της μητέρας της

Σοκάρει το πανελλήνιο η υπόθεση θανάτου μίας 20χρονης κοπέλας η οποία βρεθηκε κρεμασμένη στην αυλή του σπιτιού της μητέρας της στην Αίγινα.

Φίλοι και συγγενείς της οικογένειας μίλησαν στο protothema.gr, και περιγράφουν την 20χρονη ως δραστήρια, χαρούμενη, κοινωνική γεμάτη όνειρα για τη ζωή, ενώ ανέφεραν πως δεν φαινόταν να έχει ανησυχίες και προβλήματα σε αυτή τη νεαρή ηλικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει το φιλικό και συγγενικό περιβάλλον της κοπέλας, καθώς μέσα από τις έρευνες προσπαθούν να φτάσουν στη λύση του μυστηρίου με τον θάνατό της, ενώ έχει παραγγελθεί νεκροψία νεκροτομή η οποία ευελπιστούν να δώσει απάντηση για τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Μάλιστα όπως φαίνεταi και από σχόλια φίλων της  στο Facebook, τα οποία δημοσιοποιεί το in.gr,  ορισμένοι αναφέρουν ότι κάποιος πρέπει να «κρύβεται» πίσω από την αυτοκτονία της άτυχης κοπέλας.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 20χρονη κοπέλα βρέθηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της από την μητέρα της, η οποία από εκείνη την ώρα είναι σε σοκ. Σύμφωνα με το saronicmagazine.gr την κοπέλα εντόπισε η μητέρα της γύρω στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου, με τα πρώτα στοιχεία «δείχνουν» αυτοκτονία, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, όπως τονίζει στο ρεπορτάζ του το τοπικό σάιτ.

Με βάση τις καταθέσεις προσώπων που ήταν μαζί της μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου, οπότε και έφυγε από το εστιατόριο όπου εργαζόταν για να επιστρέψει στο σπίτι της, δεν προκύπτει καμιά ένδειξη ότι σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή της και, μάλιστα, με αυτόν τον τρόπο.

Αντιθέτως, αν σε κάτι συμφωνούν όλοι, αυτό είναι η καλή της διάθεση καθώς έψαχνε σπίτι να μετακομίσει και συνεχώς μιλούσε για την καινούρια της αρχή και τα όνειρα της για τη ζωή της.

Μάλιστα δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα το οποίο να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους να ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες  πρόσωπο του περιβάλλοντος της οικογένειας, με το οποίο η νεαρή είχε έντονες διαφωνίες τον τελευταίο καιρό, φέρεται να είναι εξαφανισμένο.

Μάλιστα πολλοί παραλλήλισαν την υπόθεση με τη μυστηριώδη υπόθεση της γυναίκας στην Πάτρα,

Δεν είναι λίγοι όσοι, μετά τον τραγικό θάνατο της 20χρονης στην Αίγινα, σκέφτηκαν την μυστηριώδη υπόθεση της γυναίκας στην Πάτρα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής συγκεκριμένα, στο κέντρο της Πάτρας μία κοπέλα 29 ετών έπεσε στο κενό από κτήριο, ενώ διασώστης του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο όταν έγινε αντιληπτό το άψυχο σώμα της κοπέλας στην άσφαλτο, ανέφερε ότι λίγο μετά την άφιξη του σ το σημείο από το μπαλκόνι από το οποίο η κοπέλα είχε πέσει κάποιος έριξε ένα πακέτο τσιγάρα και έναν αναπτήρα.

Η μαρτυρία αυτή σήμανε συναγερμό στην αστυνομία με άνδρες της ΟΠΚΕ να σπεύδουν στην περιοχή με πληροφορίες για ανάμειξη ατόμου στην πτώση της κοπέλας. Ωστόσο, σύμφωνα με το pelop.gr οι πληροφορίες αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν.

Σύμφωνα με πηγές, η γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος στο οποίο έμενε μαζί με τον αδελφό και τη μητέρα της, οι οποίοι έλειπαν από το σπίτι εκείνη την ώρα, ανέβηκε σε τσιμεντένιο στηθαίο και πήδηξε με το θάνατό της να είναι ακαριαίος.

Σχετικά με το πακέτο τσιγάρα και τον αναπτήρα που βρέθηκαν κοντά στη γυναίκα σύμφωνα με την αστυνομία ανήκουν στην ίδια και εικάζεται πως έπεσαν από τον αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη είχε επιστρέψει στην πόλη πρόσφατα από νησί των Σποράδων, όπου είχε μεταβεί για να εργαστεί τους καλοκαιρινούς μήνες, μην αντέχοντας τα εξαντλητικά ωράρια απασχόλησης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr