Είχαν μετατρέψει βίλα σε κλαμπ: Τέσσερις συλλήψεις για παράνομο πάρτι με ναρκωτικά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είχαν μετατρέψει βίλα σε κλαμπ: Τέσσερις συλλήψεις για παράνομο πάρτι με ναρκωτικά

Αλκοόλ, δυνατή μουσική και πολλά ναρκωτικά εντόπισαν σε πάρτι που γινόταν σε βίλα της Μυκόνου οι Αρχές του νησιού, που προχώρησαν σε 4 συλλήψεις.

Συγκεκριμένα, οι συλλήψεις των τεσσάρων ανδρών, τριών Ελλήνων κι ενός αλλοδαπού, έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας ύστερα από «ντου» της Αστυνομίας σε βίλα της Μυκόνου που λειτουργούσε ως κλαμπ.

Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στον διοργανωτή του πάρτι και σε τρεις θαμώνες για ηχορύπανση και κατοχή ναρκωτικών σε βίλα που λειτουργούσε ως χώρος νυχτερινής διασκέδασης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον διοργανωτή της διασκέδασης και τρεις συμμετέχοντες πελάτες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία παραβίαση για ηχορύπανση από μουσική – διατάραξη κοινής ησυχίας και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Έφοδος στη βίλα παρουσία εισαγγελέα

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ το πάρτι διεξαγόταν σε βίλα του νησιού, με τους μετέχοντες να έχουν πληρώσει συγκεκριμένο αντίτιμο για να παραβρεθούν. Αφού οι Αρχές εντόπισαν τη βίλα, έγινε έφοδος παρουσία εισαγγελέα και εντοπίστηκαν τα εξής:

Κοκαΐνη βάρους 21,5 γραμμαρίων
3 τσιγαριλίκια κάνναβης
12 δισκία EXSTACY
19 φιξάκια κοκαΐνης, βάρους 38,7 γραμμαρίων
SHISA βάρους 1,4 γραμμαρίων
6 μικροσυσκευασίες κάνναβης, βάρους 17,1 γραμμαρίων
Δισκίο LSD
9 μικροσυσκευασίες μεθαμφεταμίνης βάρους 13,7 γραμμαρίων
5 φιξάκια 2CB βάρους 3,9 γραμμαρίων
Φορητό σύστημα ενδοεπικοινωνίας

Σημειώνεται ότι, το μεγαλύτερο μέρος των ναρκωτικών ουσιών εντοπίστηκαν διάσπαρτες σε διάφορα σημεία του καταλύματος και ορισμένες από αυτές στην κατοχή των τριών συμμετεχόντων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr