«Είναι ο Μπέπε Γκρίλο της Ελλάδας, αυτός προκάλεσε με αυτές τις αηδίες» – Νέα επίθεση Μπέου σε Κασσελάκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Είναι ο Μπέπε Γκρίλο της Ελλάδας, αυτός προκάλεσε με αυτές τις αηδίες» – Νέα επίθεση Μπέου σε Κασσελάκη

Νέα επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος.

Έπειτα από ερώτηση που του έθεσε δημοσιογράφος σε τοπικό κανάλι του Βόλου, ο δήμαρχος της πόλης, παρομοίασε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με τον Ιταλό Μπέπε Γκρίλο, επικαλούμενος σχετική αναφορά του πρωθυπουργού, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου για την «σεξιστική επίθεση» εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη.

«Αυτός πρέπει να είναι προσεκτικός, όχι εγώ»

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα the newspaper, ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε τα εξής: «Ας πρόσεχε. Αυτός προκάλεσε με αυτές τις αηδίες για τις υιοθεσίες. Έλα τώρα με τον Μπέπε Γκρίλο που είπε και ο Μητσοτάκης. Πρέπει να είναι προσεκτικός αυτός, όχι εγώ. Ούτε η θρησκεία μας, ούτε ως Έλληνες, ούτε ως κουλτούρα αποδεχόμαστε αυτό το θέμα. Είναι μία μειοψηφία, αλλά δε θα το επιβάλουν κιόλας. Είναι δική του η προσωπική του ζωή, αλλά δε θα μας το επιβάλει κανείς. Δε θα περάσετε αυτό που θέλετε, ως φυσιολογικό αυτό το πράγμα. Μία μερίδα που είναι δημοσιογράφοι στα πρωινάδικα και έχουν γεμίσει αυτό τον χώρο, δε σημαίνει ότι είναι και αποδεκτοί σε όλη την κοινωνία και στη θρησκεία μας. Μην τρελαθούμε. Αν το παιδί μου ήταν ομοφυλόφιλος, θα το αγκάλιαζα φυσικά. Δε διαχωρίζω με φύλα το παιδί μου. Δε μπορώ να μην το αγκαλιάσω. Δεν επιλέγω τις παρέες μου με βάση την ομοφυλοφιλία. Δε με ενοχλεί. Άλλο αυτό και άλλο ότι αυτό είναι το σωστό. Δεν είναι. Να το ξεκαθαρίσουμε. Υπάρχει απόπειρα επιβολής. Είστε μέρος της κοινωνίας, σας σεβόμαστε, αλλά μέχρι εκεί» τόνισε ο κ. Μπέος στη συνέντευξή του.

Οι προηγούμενες επιθέσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αχιλλέας Μπέος καταφέρεται κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Τον Οκτώβρη, κατά την ομιλία του στους πολίτες, λίγο μετά τη διαφαινόμενη νίκη του στον Δήμο Βόλου, εξαπέλυσε μια σεξιστική επίθεση-παραλήρημα εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη:

«Τι είπε, ότι εγώ λέει δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια. Δηλαδή, τι θέλεις να πεις, ρε συ, με τα κανάλια που σε προβάλλουνε; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@@@@δες; Για να μην τρελαθώ… Αυτή είναι η Ελλάδα, αυτή είναι η πατρίδα μου; Αφήστε με να είμαι έτσι, μόνος μου…».

Οι παρευρισκόμενοι υποστηρικτές του δημάρχου Βόλου ζητωκραύγαζαν και χειροκροτούσαν κατά τη διάρκεια της σεξιστικής επίθεσης εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας στις χυδαίες δηλώσεις Μπέου, είπε ότι περιμένει από τη Δικαιοσύνη να επιληφθεί του θέματος.

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, ο δήμαρχος Βόλου, υποστήριξε εκ νέου ότι δεν είναι ομοφοβικός, τονίζοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «δεν είναι πρότυπο και δεν θα παράγουμε Κασσελάκηδες στην πατρίδα μου».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr