Εισέβαλαν σε νηπιαγωγείο και πέταξαν ούρα και ακαθαρσίες [βίντεο]
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εισέβαλαν σε νηπιαγωγείο και πέταξαν ούρα και ακαθαρσίες [βίντεο]

Βάνδαλοι προκάλεσαν ζημιές στο δεύτερο νηπιαγωγείο Μαλίων με τις εικόνες μέσα από τον φακό της ΚΡΗΤΗ TV να είναι αποκαρδιωτικές.

«Δυστυχώς η φετινή σχολική χρονιά ξεκίνησε με τον πιο δυσάρεστο τρόπο. Μπαίνοντας εδώ στον χώρο του νηπιαγωγείου, αντικρύσαμε πρωτόγνωρες εικόνες, έπιπλα αναποδογυρισμένα, αποτσίγαρα, ακαθαρσίες, έγιναν μικροκλοπές», αναφέρει η κ. Μαρία Σπανού, προϊσταμένη του 2ου νηπιαγωγείου Μαλίων.

«Είχαν ανοίξει τις μοκέτες στην τάξη του ολοήμερου και είχαν ρίξει σοκολάτες, αποτσίγαρα. Βρήκαμε πάρα πολλές ακαθαρσίες, στην τραπεζαρία που τρώνε τα παιδιά, υπήρχε μέχρι και μπουκάλι με ούρα», προσθέτει η κ. Σπανού.

Οι άγνωστοι εισέβαλλαν στον χώρο από το παράθυρο, αναποδογύρισαν έπιπλα, προκάλεσαν ζημιές στο εσωτερικό του κτηρίου, αφαίρεσαν κλειδιά και άλλα αντικείμενα και αφού «διασκέδασαν», άφησαν πίσω τους φθορές, αποτσίγαρα και ακαθαρσίες. «Χθες το πρωί γίναμε μάρτυρες μια πολύ άσχημης εικόνας στο 2ο νηπιαγωγείο Μαλίων καθώς παραβιάσθηκε από παράθυρο προφανώς το προηγούμενο βράδυ. Έγιναν σημαντικές ασχημονίες μέσα, στο κτήριο του νηπιαγωγείου με καταστροφές, μικροκλοπές, ενώ ανοίχτηκαν ακόμη και πυροσβεστήρες», ανέφερε ο δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό που προβληματίζει την εκπαιδευτική κοινότητα και τον δήμαρχο, καθώς σύμφωνα πάντα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για ανήλικα παιδιά.«Μας προκαλεί μέγιστη θλίψη, να υπάρχουν παιδιά και νεαρά άτομα, τα οποία μπαίνουν στα σχολεία και προκαλούν καταστροφές. Εκείνο που ζητάμε από τα παιδιά και τους γονείς τους , είναι η καθοδήγηση, η συμβουλή, στα παιδιά μας ότι σε αυτή τη δημοτική περιουσία, δεν πρέπει να δείχνουμε την οργή μας πάνω της.»

Βίντεο

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr