«Έκανε σχέση με άλλον, τρελάθηκα» – Ομολόγησε τη δολοφονία της συντρόφου του ο 71χρονος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έκανε σχέση με άλλον, τρελάθηκα» – Ομολόγησε τη δολοφονία της συντρόφου του ο 71χρονος

Ο άνδρας πήγε στο σπίτι που έμενε το θύμα με τη μητέρα και τον γιο της και την σκότωσε.

Ομολόγησε τη δολοφονία της 43χρονου συντρόφου στη Σαλαμίνα του ο 71χρονος ο οποίος συνελήφθη στο Κερατσίνι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o 71χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την 43χρονη λόγω ερωτικής αντιζηλίας. «Είχε κάνει σχέση με έναν άλλον. Το έμαθα, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως το όπλο του εγκλήματος -μία καραμπίνα- την αγόρασε πριν από μερικές ημέρες μαζί με τις σφαίρες από έναν άγνωστο σε λαϊκή του νησιού.

Η συνέχεια είναι δυστυχώς γνωστή. Ο άνδρας πήγε στο σπίτι που έμενε το θύμα με τη μητέρα και τον γιο της και την σκότωσε.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τη μητέρα της ενώ όπως έγινε γνωστό, είχε καταφύγει στο πατρικό της γιατί φοβόταν τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση.

Ο άνδρας εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (5/12) από το στίγμα του κινητού του στο Κερατσίνι, μέσα στο αυτοκίνητο που είχε πάρει από την 43χρονη, ενώ έψαχνε καταφύγιο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr