Έκλεψαν πακέτα τσιγάρων και καπνού αξίας 7.000 ευρώ – Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε μία σύλληψη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκλεψαν πακέτα τσιγάρων και καπνού αξίας 7.000 ευρώ – Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε μία σύλληψη

Εξιχνιάσθηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου Κρήτης υπόθεση κλοπής για την οποία συνελήφθη άνδρας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμα.

Ειδικότερα, τις μεταμεσονύκτιες ώρες της 17.01.2024 άγνωστοι δράστες μετέβηκαν με ΙΧΦ αυτοκίνητο σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου όπου αφού παραβίασαν την πόρτα εισόδου καταστήματος (μίνι μάρκετ), αφαίρεσαν από αυτό χρηματικό ποσό και συσκευασίες τσιγάρων και καπνού συνολικής αξίας 7.000 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι δύο ημεδαποί διέπραξαν την εν λόγω κλοπή, και οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο ένας ημεδαπός στην οικία του σε περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων όπου και διενεργήθηκε έρευνα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 572 πακέτα τσιγάρα, 227 εμπορικές συσκευασίες καπνού και δυο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 198,5 γραμμάρια κάνναβης. Επίσης, στον αύλειο χώρο της οικίας του βρέθηκε και ένα ΙΧΦ αυτοκίνητο το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της κλοπής. Τα ανευρεθέντα καπνικά προϊόντα αποδόθηκαν στον παθόντα. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr