Eκλογές 2023: Φανατικός ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ αρνήθηκε να πάρει τα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων – Μπαίνει σε περιπέτειες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eκλογές 2023: Φανατικός ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ αρνήθηκε να πάρει τα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων – Μπαίνει σε περιπέτειες

Δικαστικές περιπέτειες για έναν ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο που προκάλεσε χάος στις εκλογές αρνούμενος να πάρει όλα τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών πριν προσέλθει στο παραβάν.

Τα κόμματα έχουν τους πιστούς οπαδούς τους, αλλά κάποια κόμματα έχουν ιδιαίτερα φανατικούς υποστηρικτές. Τέτοιους οπαδούς φαίνεται πως έχει και το ΠΑΣΟΚ όπως επιβεβαιώνει ένα επεισόδιο στη Ρόδο.

Ο συγκεκριμένος ψηφοφόρος ήτα τόσο αποφασισμένος για την επιλογή του, που ήθελε να την κάνει γνωστή σε όλους και προκλητικά μάλιστα να μπει στο παραβάν με το ψηφοδέλτιο μόνο του αγαπημένου του κόμματος.

Σε εκλογικό τμήμα στη Ρόδο, σύμφωνα με την τοπική dimokratiki.gr ένας 47χρονος Ροδίτης προκάλεσε επεισόδια στο εκλογικό τμήμα της Δ.Κ. Πυλώνας και δεν πειθάρχησε σε όσα προβλέπει ο νόμος για την εκλογική διαδικασία και την μυστική ψηφοφορία.

Ειδικότερα, ο 47χρονος αρνήθηκε να παραλάβει τα ψηφοδέλτια των υπόλοιπων συμδυασμών, όπως προβλέπει ο νόμος.

Δικογραφία σε βάρος του 47χρονου

Και ενώ τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και ο δικαστικός αντιπρόσωπος τού εξήγησαν ότι είναι υποχρεωτική η διαδικασία παραλαβής όλων των ψηφοδελτίων και η τελική επιλογή και η ψηφοφορία πρέπει να γίνει μέσα στο παραβάν, εκείνος αντέδρασε με απειλές και ύβρεις εναντίον τους, πέταξε τα ψηφοδέλτια και αποχώρησε.

Εις βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για διατάραξη της εκλογικής διαδικασίας, απειλή και εξύβριση του δικαστικού αντιπροσώπου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr