Έκρηξη σε μονοκατοικία με 3 Ισραηλινούς τουρίστες τραυματίες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκρηξη σε μονοκατοικία με 3 Ισραηλινούς τουρίστες τραυματίες

Στο νοσοκομείο με εγκαύματα στα χέρια και στο πρόσωπο οδηγήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, 21/10, ένα 5χρονο παιδί και δύο ενήλικες, μετά από σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε σε περιοχή του δήμου Μυλοποτάμου στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, το ατύχημα έλαβε χώρα λίγο μετά τις 8 το βράδυ, όταν τρία άτομα με καταγωγή από το Ισραήλ που βρίσκονται στο νησί για διακοπές και διέμεναν σε συγκρότημα βιλών στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, στην προσπάθειά τους να ανάψουν με εύφλεκτο υλικό σόμπα εξωτερικού χώρου στο τουριστικό κατάλυμα, υπέστησαν εγκαύματα.

Το υγρό, από λάθος χειρισμό, αναφλέγει, με αποτέλεσμα να προκληθούν εγκαύματα σε πρόσωπο και χέρια των δύο ανδρών, αλλά και στον γιο του ενός. Πρόκειται για ένα παιδάκι μόλις 5 ετών και δύο άνδρες ηλικίας 39 και 38 ετών.

Κρήτη: Άγνωστα τα αίτια του ατυχήματος με τους τρεις τραυματίες

Άμεσα κατέφτασαν στο σημείο ένα πυροσβεστικό όχημα από τον σταθμό Περάματος, η ΕΛΑΣ και το ΕΚΑΒ.

Το 5χρονο παιδί και ο 39χρονος διεκομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου έχοντας υποστεί εγκαύματα, ενώ ο 38χρονος διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τραύματά τους δεν εμπνέουν ανησυχία για την ζωή τους, παρά το υψηλό θερμικό φορτίο που δέχτηκαν.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr