Έκρυβαν ναρκωτικά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο – Τα βρήκε ο σκύλος Roxy, δύο συλλήψεις
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκρυβαν ναρκωτικά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο – Τα βρήκε ο σκύλος Roxy, δύο συλλήψεις

Σε εγκαταλελειμμένο κτίριο και σε υπαίθριους χώρους με βλάστηση, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, έκρυβαν ποσότητες κάνναβης και κοκαϊνης, μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

Με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Roxy» κατασχέθηκαν συνολικά πάνω από 1,3 κιλά κοκαϊνης και 9 κιλά κάνναβης, ενώ συνελήφθησαν δύο άνδρες, 28 και 31 ετών και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη 31χρονου.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ως μέλη της εγκληματικής ομάδας και σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών «είχαν τον ρόλο της αποθήκευσης και διακίνησης των ναρκωτικών». Ο τρίτος που ταυτοποιήθηκε φαίνεται να είχε αρχηγικό ρόλο στη δράση του κυκλώματος.

Σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι του τελευταίου βρέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα και φυσίγγια, ενώ στην κατοχή των δύο συλληφθέντων και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις κατοικίες τους εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 33.975 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr