ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτο-Κανονικά θα λειτουργήσει από αύριο το 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας

Έκτακτο-Κανονικά θα λειτουργήσει από αύριο το 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας

Αύριο Τριτη 3 Νοεμβριου 2020 το 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας θα λειτουργήσει κανονικά.
Όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό ο επιστάτης οι ευπρεπίστριες οι εργαζόμενοι στο κυλικείο η ψυχολόγος και η κοινωνική λειτουργός της ΕΔΕΑΥ έκαναν γρήγορα τεστ που εξασφάλισαν οι υπηρεσίες υγείας της περιφέρειας και ΟΛΑ ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΑ .
Ευχαριστούμε τον γιατρό του ΕΣΥ κ Αγαλό Φωτόπουλο Συντονιστή Διερεύνησης Επαφών Κρουσμάτων Περιφέρειας Στερεας για την άμεση και αποτελεσματική συμβολή του .
Παρ’ ότι η διεύθυνση του σχολειου μας αιτήθηκε να γίνουν τεστ και στους μαθητές και μαθήτριες οι υπηρεσίες υγείας της περιφέρειας απάντησαν ότι δεν προβλέπεται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες
Όπως γνωρίζετε και όπως απέδειξαν τα πρόσφατα αρνητικά τεστ το υγειονομικό πλαίσιο του σχολείου και η αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ έχει θωρακίσει καλά τη Σχολική μας κοινότητα. Το σχολείο ήταν και παραμένει ασφαλές για τους μαθητές και τις μαθήτριες εφόσον και αυτοί με τη δική σας βοήθεια συνεχίσουν να τηρούν με μεγαλύτερη αυστηρότητα το πλαίσιο υγειονομικής λειτουργίας.
Από αύριο το σχολειο θα λειτουργεί ακόμα καλύτερα υπό τη διεύθυνση των δύο εξαιρετικών συνεργάτιδων υποδιευθυντριών κ Σιμιτζή και κ Ηλιοπούλου και του σπουδαίου και εργατικού συλλόγου διδασκόντων και διδασκουσών. Υπεύθυνη για το γενικό υγειονομικό πλαίσιο λειτουργίας covid 19 παραμένει η πολύτιμη και πάντα ενημερωμένη χημικός του σχολείου μας κ Αποστολοπούλου.

Τους ευχαριστώ όλους για τον αγώνα τους.
Σας ευχαριστών κι εσάς για την κατανόηση και την υπομονή σας

Ο Διευθυντής
Γιαννης Κατσάνος

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΜΠΑΡΟΥΤΟΞΥΛΟ
ΤΣΩΚΟΣ